“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Noul FAVORIT al Cotroceniului pentru sefia PNL, o surpriză totală

klaus iohannis masca ID148110 INQUAM Photos George Calin 1024x683 1

În absenţa unui lider capabil să împace taberele Orban și Cîțu, PNL riscă să se scindeze. Tot mai multe surse politice vorbesc despre apariţia unei a treia candidaturi. Robert Turcescu și invitata sa, liberala Adriana Săftoiu, în emisiunea “Contrapunct”, transmisă pe canalul Youtube EVZ Capital, au comentat ipoteza unui al treilea nume care se conturează ca nou favorit la șefia PNL.

Această candidatură surpriză va beneficia şi de sprijinul preşedintelui, având toate şansele să fie şi candidatura câştigătoare la alegerile din toamnă. Liberalul care i-ar putea detrona atât pe Orban cât şi pe Cîțu este Dan Motreanu, unul dintre liderii discreți, dar foarte populari în partid.

„Face politică de tânăr, are experiență politică. Cunoaște foarte bine organizațiile liberale. Are disponibilitatea de a sta de vorbă cu oamenii. Poate fi o alternativă îmbrățișată de mulți din PNL. E un om foarte onest în relații”, l-a descris Adriana Săftoiu.

Consultanta în comunicare a reamintit că Dan Motreanu a refuzat postul de co-președinte al PNL atunci când Ioohannis a câștigat șefia PNL, în 2015. „Oameni care spun că mai au de învățat, asta vorbește în favoarea lui”. Motreanu a ridicat foarte mult filiala din Giurgiu a PNL, județ în care domnește PSD-istul Bădălău, a observat Robert Turcescu.
Politicianul ar putea fi lebăda neagră care să rezolve conflictul destul de murdar, care caracterizează „un episod politic atipic”, în opinia lui Turcescu, cum este această campanie intensă din interiorul PNL.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.