Noua Ordine Mondială. Serghei Lavrov, declarații halucinante

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov revine cu declarații halucinante! Șeful diplomației ruse vorbește despre noua ordine mondială pentru care complotează Occidentul împotriva Moscovei prin impunerea sancțiunilor după războiul din Ucraina.

Nicio sancţiune nu poate distruge voinţa poporului rus, a declarat vineri ministrul de externe Serghei Lavrov, la o ceremonie de depunere de flori la Moscova în memoria diplomaţilor ruşi ucişi în timpul celei de-a doua conflagraţii mondiale, subliniind că Rusia este hotărâtă „să apere adevărul istoric şi interesele sale legitime”, informează agenţia oficială de presă rusă TASS, citată de agerpres.ro.

„Nici o pedeapsă (şi) nicio sancţiune nu pot distruge voinţa poporului nostru, voinţa conducerii noastre, hotărâte să apere adevărul istoric şi interesele legitime ale Rusiei şi să oprească ameninţările directe la adresa securităţii, culturii şi istoriei noastre, create chiar de-a lungul graniţelor noastre, ceea ce se întâmplă de ani de zile”, a declarat el.

Potrivit lui Lavrov, în acest moment se defineşte viitorul lumii, în timp ce se decide dacă va exista o ordine mondială multipolară, „controlată pe deplin de Statele Unite, ceea ce îşi doreşte Washingtonul şi tolerează alte ţări occidentale, sau lumea va fi dreaptă şi democratică”.

Citiți și:  Se construiește noua ordine mondială? ANUNTUL lui Lavrov

El a subliniat de asemenea că Rusia, împreună „cu marea majoritate a ţărilor”, a făcut apel la o ordine mondială corectă. „Eforturile noastre nu se bazează pe speculaţii, precum regulile pe care americanii le-au inventat şi încearcă să le impună tuturor, ci se bazează pe Carta Naţiunilor Unite, organizaţie care a fost creată după cel de-Al Doilea Război Mondial”, a adăugat Lavrov. Şeful diplomaţiei ruse a remarcat că „cei care nu acceptă egalitatea şi vor să dicteze lumii încearcă să rescrie” idealurile de justiţie şi egalitate suverană ale tuturor ţărilor, consacrate în document.

De asemenea, în opinia lui Serghei Lavrov, la ora actuală a fost declanşat un război de propagandă împotriva poporului rus. „Este vorba despre orice rus ajuns într-o ţară europeană, occidentală sau alta”.

„Şi, desigur, în această manifestare a rasismului deschis este o altă formă de discriminare adusă acum la absurd, în aşa măsură încât (…) se insuflă ură pentru tot ceea ce are legatură într-un fel sau altul cu Federaţia Rusă”, a spus el.

Citiți și:  Declarație halucinantă a lui Lavrov: Ce a propus Ucrainei

În acelaşi timp, a continuat şeful diplomaţiei ruse, Occidentul „încearcă acum să muşamalizeze nazismul, să încurajeze manifestările naziste în Europa modernă. Ei încearcă deja nu numai să echivaleze învingătorii nazismului cu criminalii, ci şi să prezinte Rusia drept principalul vinovat al celui de-Al Doilea Război Mondial. Acest lucru se întâmplă în ţările baltice şi în Ucraina”, a susţinut Lavrov, îndemnându-i să-şi amintească lecţiile istoriei.

„La baza tuturor eforturilor noastre nu stau nişte construcţii speculative precum regulile inventate de americani care sunt impuse tuturor celorlalţi”, a explicat el, „ci Carta ONU, o organizaţie care a fost creată ca urmare a celui de-Al Doilea Război Mondial”, a reiterat şeful diplomaţiei ruse.

Sursa realitatea.net

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.