Nostradamus, previziune șocantă despre un „mare război”. Ce a spus despre cel de-al treilea război mondial

Nostradamus a fost și va fi, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi din lume. Oamenii s-au temut, dintotdeauna, de previziunile celebrului profet francez, iar acum, specialiștii ar fi descoperit prezicerile lui Nostradamus în legătură cu izbucnirea unui mare război. Despre ce ar fi vorba.

Nostradamus ar fi prezis când va începe cel de-Al Treilea Război Mondial
Oamenii sunt convinși de faptul că Nostradamus ar fi prevăzut războiul din Ucraina, invazie declanșată de Rusia în data de 24 februarie 2022.

Ei bine, se pare că profetul francez ar fi făcut unele previziuni și cu privire la cel de-Al Treilea Război Mondial, care ar izbucni în 2023. În timpul vieții sale, astrologul a făcut mai multe profeții despre unele evenimente mondiale majore care s-au adeverit.

În scrierile sale, Nostradamus susținea că temutul conflict militar inițiat de Rusia ar putea declanșa un „mare război” ce ar putea dura 27 de ani.

Deși profetul a încetat din viață acum mai bine de 450 de ani, profețiile lui Nostradamus s-au adeverit în proporție de 70%, susțin specialiștii care i-au studiat catrenele, de-a lungul timpului.

„Șapte luni ale Marelui Război, oameni morți din cauza răutății. Rouen și Evreux nu vor cădea în mâinile regelui.”, sunt versurile scrise de Nostadamus care anunță începerea unui mare război.

Cum a prezis Nostradamus pandemia de coronavirus
Printre cele mai temute profeții ale lui Nostradamus care s-au adeverit, din nefericire, au fost ascensiunea lui Adolf Hitler la putere, atacul terorist din 2001, din Statele Unite ale Americii, Revoluția Franceză și inventarea bombei atomice.

Mai mult de atât, vizionarul francez Nostradamus ar fi prezis până și izbucnirea pandemiei de coronavirus, vorbind despre o „ciumă” din Est. Această predicție a fost făcută în anul 1551, potrivit celor de la Știri din Lume.

„Va exista un an geamăn (20-20) în care își va face apariția o regină (coroana, corona) care va veni de la est (China) și care va răspândi o ciumă (virus) în întunericul nopții, pe o țară cu șapte coline (Italia), transformând amurgul oamenilor în praf (moarte), pentru a distruge lumea. Va fi, așa cum știți, sfârșitul economiei.”, a prezis Nostradamus despre coronavirus.

Michel de Nostradam a murit la vârsta de 62 de ani, iar cercetătorii sunt convinși de faptul că profetul și-ar fi prevăzut propria moarte.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *