“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Noi vaccinuri sunt deja dezvoltate și stocate pentru o gripă pandemică care nici măcar nu există încă!

noi vaccinuri sunt deja dezvoltate i stocate pentru o grip pandemic care nici m car nu exist nc 1

Noi vaccinuri pentru gripa aviară pandemică au fost deja dezvoltate și stocate de guvernul american. Aceste noi vaccinuri nu au fost concepute pentru păsări și alte animale, unde se răspândește actuala tulpină de gripă aviară. Chiar dacă această tulpină de gripă aviară nici măcar nu a fost transmisă de la om la om, există deja o nouă rezervă de vaccinuri H5N1 și alte vaccinuri împotriva „gripei aviare” cu ARNm în lucru.

Aceste vaccinuri introduc un antigen specific genetic din cea mai recentă tulpină a virusului gripal A de subtip H5N1. Conform definiției tradiționale a științei vaccinurilor, acest antigen este menit să activeze celulele imunitare umane și să stimuleze memoria imunitară pe termen lung a antigenului țintă – protejând potențial individul atunci când este expus ulterior la tulpina specifică.

Dar de unde știu companiile producătoare de vaccinuri că această tulpină specifică va fi responsabilă pentru o gripă pandemică? Pentru ca oamenii de știință să producă un vaccin eficient (ceea ce ei cred că au făcut deja), trebuie să existe un efort concertat de manipulare a codului genetic al virusului H5N1 pentru a pregăti o linie de vaccinuri eficiente.

Din punct de vedere istoric, oamenii de știință nu au fost capabili să ghicească mutațiile genetice ale viitoarelor tulpini de gripă și ale virusurilor încrucișate. De aici, eșecul vaccinurilor antigripale, an de an. Pentru ca vaccinurile să fie fabricate și stocate cu certitudinea eficacității lor, trebuie să se fi făcut cercetări privind obținerea de funcții. Aceste cercetări privind creșterea funcției permit industriei vaccinurilor să se concentreze asupra geneticii specifice a antigenului țintă, astfel încât să poată stoca și să se pregătească pentru vaccinarea în masă pentru o iminentă gripă pandemică provocată de om.

Deoarece actuala tulpină a gripei aviare suferă deja mutații pentru a infecta diverse animale, se pare că au fost deja efectuate modificări genetice la actuala tulpină H5N1. De fapt, gripa aviară s-a răspândit de la păsările de curte la rațele sălbatice, la bovine și chiar la un delfin. Dr. Peter McCullough a tras un semnal de alarmă cu privire la acest traseu ciudat de încrucișare virală. El a spus că acestea sunt semne că această tulpină de gripă aviară este produsă de om și „se pare că provine de la Centrul de Cercetare Avicolă din SUA din Athens, Georgia”.

„Ei au deja vaccinuri pregătite în cazul în care gripa aviară se răspândește la oameni. Cum de au deja un vaccin? Totul se bazează pe codul genetic și ei cunosc codul genetic”, a declarat Dr. McCullough. Deși riscul actual de transmitere la om este extrem de scăzut, însă însăși existența unui stoc de vaccinuri împotriva gripei aviare ar trebui să facă pe oricine să se întrebe dacă o tulpină specifică a gripei aviare a fost deja dezvoltată sau dacă se lucrează în prezent la ea pentru a fi eliberată în masă în populație. Dezvoltarea de arme biologice și cercetarea în domeniul vaccinurilor prădătoare nu a încetat, chiar și după ce vaccinurile SARS-CoV-2 și COVID-19 au fost testate pe populație cu rezultate dăunătoare.

Fostul director al CDC, Robert Redfield, a avertizat la începutul acestui an că, pentru ca gripa aviară să treacă la oameni, trebuie să fi fost dezvoltată în urma unor cercetări de tip „gain-of-function”. Toate condițiile pentru o nouă pandemie sunt din nou întrunite, iar interesele care urmăresc să profite de pe urma unei noi pandemii cer deja cu insistență controlul – începând cu programe de vaccinare prădătoare și „tratate pandemice” care dau mai multă putere globaliștilor, îmbogățindu-le interesele afacerilor multinaționale.

Cercetătorul-șef al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Jeremy Farrar, care a fost implicat în mușamalizarea SARS-CoV-2, spune deja lumii că gripa aviară va evolua și „își va dezvolta capacitatea de a infecta oamenii”. În prezent, OMS încearcă să adopte un tratat privind pandemia care va dizolva suveranitatea națională și autonomia individuală la scară globală, forțând populațiile să se supună controalelor globale ale OMS, dezvoltării și mușamalizării armelor biologice, cercetării prădătoare a vaccinurilor și sistemelor de pașapoarte, printre multe alte sisteme oribile de supraveghere și abuz.

Deoarece un vaccin este deja dezvoltat și stocat pentru o tulpină de gripă aviară care nici măcar nu a evoluat încă, presiunea economică și socială pentru a declanșa o nouă pandemie este iminentă. Aceste presiuni includ dezvoltarea unei noi și profitabile platforme de testare PCR, care va declanșa o avalanșă de rezultate pozitive la testele pentru o populație bolnavă și imunitar compromisă. Acest lucru va justifica și mai mult controalele guvernamentale și schemele de spălare a banilor care vor fi folosite în cele din urmă pentru a avansa sistemul global de pașaport pentru vaccinuri, completat cu moneda digitală a băncii centrale, controale mai tehnocratice, supraveghere și scoruri de credit social pentru conformitate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.