“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

News alert. Un șofer a intrat cu mașina în ambasada Rusiei si A MURIT: și-a dat foc singur

Breaking News Alert

Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Inițial, jandarmii care păzeau ambasada au reușit să poarte un scurt dialog cu șoferul, dar aceasta și-a dat foc singur și a apoi a intrat în gardul ambasadei.

Potrivit Poliției Capitalei, incidentul a avut loc miercuri dimineața în jurul orei 6.00.

O mașină a părăsit șoseaua și s-a lovit de gardul unei reprezentanțe diplomatice.

Șoferul a decedat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge incendiul izbucnit la mașină.

Polițiștii anunță că au fost aplicate restricții rutiere pe șoseaua Kiseleff, pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Cine era șoferul
Bărbatul era Drăghici Gheorghe Bogdan, nascut pe 5 mai 1974, domiciliat în București, sector 5. Autoturismul, marca Opel Astra, cu numărul de înmatriculare B 58 ASB, este proprietate tatălui său, Drăghici Gheorghe, născut în 1948.

Drăghici Gheorghe Bogdan avea interdicția de a părăsi țara, până la data de 26 mai 2022 și se afla sub control judiciar.

De profesie expert jurist, bărbatul ar fi avut stari de depresie. A fost condamnat, ieri, 5 aprilie, la 15 ani și 4 luni de închisoare pentru că și-a violat fiica. Hotărârea este în prima instanță, iar următorul termen la instanță, într-un al doilea dosar, era 11 aprilie 2022.

Bogdan Drăghici este acuzat de fapte de agresiune sexuală şi de una de viol, ambele în formă continuată şi produse faţă de minori. Arestat pentru 29 de zile la data de 21 august 2019, Bogdan Drăghici a stat în arest nu mai puțin de 13 luni. În plus, acesta s-a ales cu sechestru pe toate conturile bancare, dar și pe alte bunuri, în așa fel încât averea lui să fie la dispoziția instanței în vedera acoperirii daunelor, în codițiile în care fiica vitregă abuzată s-a constituit parte civilă și îi solicită 50.000 de euro.

Într-un al doilea dosar era acuzat că a agresat sexual o altă fetiță, prietenă a fiicei sale.
Un șofer a intrat miercuri dimineața cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei la București. Inițial, jandarmii care păzeau ambasada au reușit să poarte un scurt dialog cu șoferul, dar aceasta și-a dat foc singur și a apoi a intrat în gardul ambasadei.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Un delicvent și imbecil a vrut să-și mascheze sinuciderea provocând imagini proaste țării, deși avem suficienți pupincuriști și binevoitori în a ne denigra, ori unde, au ocazia.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.