“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

News Alert! Încă o victimă a lui Dincă. Ce i-a făcut unei copile de 15 ani, cu Luiza acasă

czzc

Apar noi informații despre faptele comise de „Monstrul din Caracal” contra unor copile, alături de complicea sa numită Petruța.

Acum s-a aflat că Gheorghe Dincă ar fi violat o copilă de 15 ani, pe care i-o adusese o femeie pe nume Petruța.

Totul se întâmpla în timp ce una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu, se afla sechestrată în casa acestuia.

Potrivit ultimelor mărturisiri ale „Monstrului din Caracal”, este vorba despre o fată de 15 ani, a cărei identitate a rămas deocamdată necunoscută, și pe care Dincă, alături de complicele său Ștefan Risipițeanu, judecată alături de acesta în Dosarul Caracal, ar fi dus-o într-o garsonieră din oraș.

Dincă s-ar fi plâns că, după ce au batjocorit-o pe fată, Ștefan Risipițeanu l-ar fi amenințat că îl denunță și i-a cerut 5000 de euro pentru a tăcea.

Cei doi ar fi mers împreună la Gheorghe Dincă acasă, iar acesta a scos banii din ascunzătoarea pe care o avea în beci.

În prezent, pe numele „Monstrului din Caracal” au apărut mai multe acuzații de viol. Motivul ar fi acela că, până acum, victimelor le-a fost frică să meargă la poliție și să-l denunțe.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.