“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

NEWS ALERT Berlinul INTERZICE protestele împotriva restricțiilor anti-Covid!

1440x810 cmsv2 6130b965 0111 553a a53d fe659c247b61 4854080

Poliția germană a interzis mai multe proteste programate să aibă loc în acest weekend în capitala Berlin din cauza dubiilor privind respectarea măsurilor sanitare, relatează Euractiv.

Organizatorii protestelor „Recuperarea drepturilor noastre fundamentale” și „Anul libertății și păcii – viața după pandemie” au fost printre cei notificați că le-au fost respinse cererile.

Poliția a justificat interdicția prin faptul că protestatarii de la evenimentele de acest tip au refuzat constant să respecte măsurile menite să combată răspândirea coronavirusului precum păstrarea distanțării fizice.

Într-un comunicat remis presei poliția a subliniat de asemenea disponibilitatea limitată a organizatorilor de a rezolva aceste probleme.

Este așteptat ca efectivul de forțe de ordine să fie suplimentat în capitala germană în următoarea perioadă pentru a descuraja manifestațiile ilegale, în special pe 1 august, dată la care membrii mișcării „Querdenker” („gânditori nealiniați”) au anunțat un protest masiv în Berlin.

Sursa: hotnews.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.