“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALOPINIISTIRI

NEBUNIE! Tatăl extremistului maghiar acuzat de terorism: „Românii au venit în aceste locuri de prin părţile Albaniei. Să nu mai credeţi că românii sunt aici de la daci şi romani!“

beke erno tatal lui beke istvan acuzat de terorism

„Românii au venit în aceste locuri de prin părţile Albaniei, de-acolo. Să nu mai credeţi că românii sunt aici de la daci şi romani!“. Asta le-a declarat Beke Erno, tatăl extremistului maghiar Beke Istvan, arestat pentru tentativa de atentat terorist la Târgu Secuiesc, jurnaliștilor de la Adevărul.

Acesta a fost spiritul în care a fost educat Beke Istvan în familie. Românii nu sunt de prin partea locului iar dacii și romanii sunt doar o invenție a lui Ceaușescu.

Despre activitatea organizației HVIM, care luptă pentru refacerea Ungariei Mari și pentru alipirea Transilvaniei la Ungaria, organizație din care face parte și fiul său, secuiul Beke Erno afirmă tot în interviul dat celor de la Adevărul: „Au ajutat la inundaţii, şi pe români, şi pe maghiari, au organizat pentru copii tot felul de evenimente de Crăciun, donează sânge o dată la trei luni etc., dar nu uită să amintească faptul că în timpul liber organizează marşuri, militează pentru autonomia Ţinutului secuiesc, precum şi pentru refacerea Ungariei mari. Sărbătoresc în stradă ziua naţională a Ungariei. Şi care e problema? Aici suntem 90 la sută maghiari şi doar 10 la sută români. Convieţuim paşnic. De 1 Decembrie cine sărbătoreşte la Târgu Secuiesc? Românii aduşi cu autocarele de prin Constanţa şi Bucureşti. Şi noi sărbătorim 15 martie, dar nu plecăm la Constanţa sau în Capitală. Noi stăm acasă şi sărbătorim. Acum, de 1 decembrie nu te vedeai de atâtea steaguri ale României. Să sărbătorească la ei acasă”, – conchide Beke Erno.

Ură față de români și negarea istoriei neamului în mijlocul căruia trăiesc. Acestea sunt doar două din principiile în care sunt educați o mare parte a copiilor maghiari din județele Transilvaniei. Românii din Constanța sau București nu au ce căuta la Târgu Secuiesc de Ziua Națională. De ce? Pentru că așa zice secuiul tolerant Beke Erno. Românii din Constanța nu sunt „acasă” la Târgu Secuiesc. De ce? Pentu că așa zice secuiul tolerant Beke Erno.

VEZI SI: „Paula a primit un litru de urină în cap! 5.000 de UNGURI au strigat: duceţi-vă acasă, ţiganilor, animalelor, orfanilor!”

Evident că românii și maghiarii trăiesc pașnic în Târgu Secuiesc. Asta pentru că în Târgu Secuiesc maghiarii au o pondere de 90% iar românii nu au absolut niciun drept. Nu au acces la fonduri publice pentu păsatrarea identității etnice și culturale, nu au reprezentanți în consiliul local, nu sunt întrebați atunci când se decid chestiunile urbei. Iar pentru că nu au lideri și sunt umiliți și complet supuși conducerii maghiare a orașului evident că secuiul tolerant Beke Erno afirmă că românii și maghiarii din oraș conviețuiesc pașnic. Sursa: Dan Tanasa

VEZI SI: BOICOT KAUFLAND! Scandalul din Odorhei este doar vârful aisbergului din “secuime”. Comisarul Sorin Susanu dezvăluie: “Mi-au bătut subalternul pentru că a cerut să se vorbească în română”

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

  1. Au ajuns bozgorii sa faca legea in Romania, ce tara de cacat avem, multimim Dragnea si clica ta de banditi

  2. De rahat, ce putori traiesc in Romania noastra. Din '90 i-au bagat si la guvernare tradatorii. Sa se duca naibi in hungara masii, bozgor nespalat.

  3. TU ESTI UN MAGEAR PROVENIT IN ROMANIEA NOASTRA VOI NU AVETI PAMANT SUB PICIOARE AICI DUCETIVA IN UNGARIEA VOASTRA TRADATORILOR NU MANCATI DE PE PAMANTUL ROMANESC

  4. De rahat, ce putori traiesc in Romania noastra. Din &#03990 i-au bagat si la guvernare tradatorii. Sa se duca naibi in hungara masii, bozgor nespalat.

  5. TU ESTI UN MAGEAR PROVENIT IN ROMANIEA NOASTRA VOI NU AVETI PAMANT SUB PICIOARE AICI DUCETIVA IN UNGARIEA VOASTRA TRADATORILOR NU MANCATI DE PE PAMANTUL ROMANESC

  6. Au ajuns bozgorii sa faca legea in Romania, ce tara de cacat avem, multimim Dragnea si clica ta de banditi

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.