“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
Idioti

Monica se mărită cu verișorul ei primar! Ea 35, el 55 de ani! „La început, plângeam de fiecare dată când făceam amor”

vv5

O femeie din Statele Unite ale Americii a povestit că se va mărita cu verișorul ei primar, cu 20 de ani mai în vârstă, după ce a realizat că el este marea ei dragoste. Decizia le-a împărțit familia în două tabere.

Femeia, Monica VanHoek, în vârstă de 35 de ani, din Colorado Springs, s-a îndrăgostit de verișorul ei primar, Paul Derschan, în vârstă de 55 de ani, după ce prima ei căsnicie a luat sfârșit, iar el i-a devenit sprijin.

Acum, Monica plănuiește să se mărite cu verișorul ei, managerul unei firme de construcții, și să facă copii cu el. Însă, viitorul relației lor nu a fost întotdeauna atât de promițător.

Femeia a povestit că inițial, i-a fost greu să aibă relații intime cu verișorul ei primar. Ba chiar plângea de fiecare dată când făceau amor.

„Mă simțeam foarte vinovată și izbucneam în lacrimi după ce făceam amor. Relația noastră a fost întotdeauna foarte firească. Intimitatea a fost singura parte ce a părut forțată la început. A durat șase luni până să simțim că nu facem ceva greșit!”, a povestit femeia.

Deși relația lor nu este ilegală în Colorado, câțiva membri ai familiei lor s-au opus total legăturii lor.

„Din fericire, câțiva îmi țin partea și sunt bucuroși că am găsit pe cineva pe care îl iubesc cu adevărat și care mă tratează frumos”, a mai spus ea.

Cei doi sunt logodiți din mai 2019 și plănuiesc să se căsătoreascî în august. Se gândesc deja și să devină părinți. Pentru asta, însă, vor avea nevoie de un tratament in vitro.

Respectivii merita arsi pe rug.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.