“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERALSOCIETATE

Modalitatea josnică prin care primarul Clotilde Armand își face campanie electorală. Lovește în copiii din Sectorul 1

clotilde armand scaled 1 1024x683 1

De aproximativ o săptămână, micile părculețe dintre blocuri cu locuri de joacă pentru copii au fost „accesorizate” cu anunțuri pe hartie laminată prin care oamenii sunt anunțați că acestea se vor închide în perioada următoare. Motivul este unul halucinant.

Vorbim despre mici părculețe care, de cele mai multe ori, nu depășesc 200-300 mp și în care se află două sau trei leagăne, un tobogan, o roată, câteva coșuri de gunoi și câteva bănci. Însă aceste mici părculețe sunt locurile unde părinții își aduc copiii să se joace, să alerge, să socializele câteva ore după ce ies de la grădință sau de la școală.

seara

Cazul locului de joacă din fața Teatrului Masca
Un astfel de anunț au primit și părinții și copiii care frecventează parcul din fața Teatrului Masca (lăsat în paragină de mulți ani) de pe bulevardul Bucureștii Noi din Sectorul păstorit de Clotilde Armand.

Locul de joacă se află în imediata apropire a Grădiniței nr.44, o zonă în care sunt și multe blocuri. Părculețul despre care vorbim este plin de copii de vârste mici în fiecare zi.

Are două leagăne, un tobogan mare și unul mic, o roată, două mese de ping pong, o măsuță cu câteva scăunele și câteva aparate de făcut sport. Are, de asemenea, câteva bănci și aproximativ 10-11 coșuri de gunoi.

Când aceste părculețe vor fi închise, locuitorilor nu le va mai rămâne decât să meargă în parcurile mari ( nu multe la număr) în care, din cauza lipsei pazei, se consumă alcool, se distrug bunuri, se ascultă muzică tare și se fumează.

media 171195687903310200 1

Ce  înseamnă administrarea unui loc de joacă 
Părculețul în cauză necesită o golire a coșurilor de gunoi și câțiva muncitori de la salubritate care să măture dimineața preț de 10-15 minute. Aceasta este toată administrarea de care parcul are nevoie și pentru care nu mai sunt fonduri

media 171195683279188500

Are cel mai mare buget și este cel mai prost administrat sector al Capitalei
La fel ca și ceilalți primari care s-au perindat de-a lungul timpului la cârma Sectorului 1 de când a preluat mandatul, actualul primar nu a făcut nimic vizibil pentru locuitori.

Deși beneficiază de cei mai mulți bani și ar putea să facă viața mai frumoasă și mai ușoară pentru cei care au domiciliul în „zona de lux” a Capitalei, Clotilde Armande nu a făcut decât scandal și a intentat procese, cel mai cunoscut fiind cel cu societatea de salubritate care avea în gestiune acest sector.

Ne amintim că în acea perioadă, bucureștenii din Sectorul 1 au stat cu gunoaiele zile întregi în fața caselor și ale blocurilor, totul transformându-se într-un focar de infecție.

Ce-i drept a mai asfaltat porțiuni de strazi unde gropile erau deja cratere și a mai demolat câteva garduri care erau construite abuziv: cel de la Universitatea Bioterra și cel care împrejmuia un hotel ce aparține lui Dumitru Dragomir. Aceste acțiuni au fost anunțate cu surle și trâmbițe de către Armand pe pagina ei de socializare.

Din momentul în care și-a preluat mandatul la sector a început încet-încet să dispară paza din parcurile mari și ulterior și din școli din motive legate de fonduri, Coltilde Armand precizând că nu are bani.

Astfel, în parcurile din Sectorul 1 se consuma alcool în voie, se distrug banci, coșuri de gunoi etc fără ca cineva să fie tras la răspundere pentru că, nu-i așa, nu există bani pentru pază…

Mai rău este că și în școli a crescut violența. Recent, un caz de viol petrecut în baia unei unități de învățământ a zguduit Bucureștiul.

Bani pentru salariu mai mare
Spre finalul anului trecut, Clotilde Armand a fost implicată într-un scandal uriaș după ce și-a mărit salariul.

Aceasta și-a delegat atribuțiile viceprimarului de la USR cu unicul scop de a-i majora indemnizația cu 50%.

Totodată, Armand este inculpată în dosarul în care este acuzată de folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, în urma sesizării ANI.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.