“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

MIZERABILUL A MITUT PRESA PENTRU A NU RELATA CELE ÎNTÂMPLATE: Protestul anti-Ciolacu despre care nimeni nu a relatat

ciolacu4 610x425 1

În ziua de 1 Decembrie, cunoscutul activist de protest, Marian Moroșanu, cunoscut sub pseudonimul “Ceaușescu”, a organizat o manifestație împotriva premierului PSD, Marcel Ciolacu, și a altor lideri ai partidului, acuzându-i de minciună și de prezentarea unei imagini falsificate în fața publicului. Deși evenimentul a stârnit un interes considerabil pe rețelele de socializare, nu a fost acoperit de niciun canal de televiziune sau publicație online.

Morosanu s-a apropiat de Ciolacu în timp ce acesta interacționa cu cetățenii, repetând insistent urările de “La mulți ani”.

„Vă jucați teatru într-o zi atât de importantă pentru naționalitatea noastră? Nu mai încercați să induceți o imagine falsă”, a strigat Moroșanu către Ciolacu.

Premierul, înconjurat de oameni de securitate și forțe de ordine, a replicat nervos, încercând să pună capăt confruntării: „Este Ziua Națională!”.

„Exact voi, cei care ați contribuit la degradarea țării, nu vă jucați teatru într-o zi ca asta”, a continuat să strige protestatarul.

Ministrul Economiei, Radu Oprea, s-a implicat pentru a-l opri pe Moroșanu, încercând să-l calmeze.

„Nu aveți dreptate!”, a răspuns Oprea, adoptând o atitudine de supunere față de Ciolacu.

Protestatarul a continuat să strige disprețuitor în ciuda intervenției jandarmilor: „Priviți acești patrioți! Continuați să ne mințiți, domnule Ciolacu, în legătură cu chestiunea pensiilor? Sunteți cel mai mare mincinos”.

Forțele de ordine au încercat să-l reducă la tăcere pe protestatar, împingându-l departe de Ciolacu și ceilalți lideri PSD, încurajându-l să se exprime mai politicos: „Vă rugăm să fiți respectuoși. Astăzi este Ziua Națională, ziua românilor. Stați aici, asigurați-vă că vă comportați corespunzător. Respectați această zi, pe 1 Decembrie”. Moroșanu l-a observat apoi pe secretarul general al PSD, Paul Stanescu.

„Astăzi ar fi trebuit să fiți în cătușe. Nu continuați să furați, nu mai mințiți chiar și într-o zi ca aceasta, afirmând că iubiți țara. Sunteți niște escroci, niște hoți! De ce vă uitați așa, ați furat”, a strigat Moroșanu, în timp ce Stanescu și Alfred Simonis îl priveau cu ostilitate.

Simonis, cunoscut recent pentru limbajul său agresiv în Parlament, încerca să îl țină la distanță pe protestatar de Paul Stanescu, arătându-și iritarea.

Cu toate că înregistrarea acestui incident a fost distribuită de peste 2.600 de ori pe Facebook și a adunat peste 2.500 de comentarii, niciun post de televiziune nu a acoperit evenimentul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.