“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATI

Ministrul Educației din El Salvador interzice ideologia de gen în școli

20210914PHT12402 original

Ministrul Educației din El Salvador, José Mauricio Pineda, a confirmat, marți, că departamentul său a eliminat toate materialele educaționale privind „ideologia de gen” din școlile publice.

„Am avut grijă ca toate materialele educaționale, resursele didactice, planurile, textele și cărțile de lucru, documentele administrative, site-urile web, ghidurile de învățare, obiectele multimedia și alte documente legate de activitatea zilnică a Ministerului Educației, Științei și Tehnologiei să nu conțină referințe și să nu facă aluzie la ideologia de gen”, a scris ministrul în memoriu.

Orice oficial școlar descoperit că încalcă directiva departamentului se va confrunta cu consecințe legale, potrivit ministrului.

„Vă chem ca directori naționali, directori de personal, directori de departamente de educație, manageri, șefi, personal tehnic, să aveți grijă de educația studenților noștri și să respectați această dispoziție pentru a evita măsurile punitive care pot duce la pierderea locului de muncă în urma unui proces echitabil”, a avertizat Pineda.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.