“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINIIUMOR

Minciună! Pe scriitoarea care răpeşte copii n-au vrut s-o bată ţiganii! Vroiau “decât” nişte autografe pe noile volume! Şi nu erau ţigani, ci devoratori de carte!

Romania ambulanta neagra Bucuresti 1170x658

Pe scurt: dacă nu la noi, unde mama zmeului putea găsi isteria “Ambulanţei care răpeşte copii pentru organe” un teren mai fertil şi un cernoziom mai generos? A găsit în urmă cu vreo două zile când nişte înfierbântaţi de pe Facebook au tăbărât peste “Ambulanţa Neagră” s-o înveţe minte pe hoaţa de copii. Că de aia gem şanţurile patriei de copii chirciţi, abandonaţi fără organe, în bălţi de cioburi şi copilării făcute ţăndări.

Unde mai pui că de întâmplat, răfuiala s-a întâmplat nu în vreun fund de Botoşani şi nici în vreun ungher de Vaslui, ci în capitala europeană de-şi zice Bucureşti. Ţară membră UE, NATO şi cu Schengen la fereşti. Undeva în zona Gării de Nord. N-a contat nici că “Ambulanţa Neagră” era una albă cu portocaliu şi nici că şoferiţa este scriitoare. Primitivii captivi în evul altor vremuri au tăbărât peste Doina Popescu-Brăila, hotărâţi s-o înveţe minte. Apoi “evenimentul” şi-a urmat ciclul firesc: poteră, mascaţi, agitaţie, presă, declaraţii.

Un reporter îl descoase pe unul dintre babuinii sosit să toarne gaz peste foc: “Aţi auzit de vreun copil răpit? Cunoaşteţi un caz anume?”. “A, nu, nu ştiu, da vreau să se facă dreptate!”
Salvarea femeii ferecată în propria ambulanţă a venit de la 112 şi promptitudinea cu care Poliţia şi mascaţii au reuşit să stingă elanul bătăuşilor. Să n-avem vorbe: nişte cetăţeni blonzi, cu pielea ca spuma laptelui până să înceapă să-şi dea în stambă păcătoasa asta de încălzire globală. Răutăcioşii ar putea rămâne cu impresia că nişte ţigani au agresat scriitoarea, însă e vorba, de fapt, de nişte cetăţeni respectabili, ahtiaţi după cărţi şi abonamente la biblioteci. Şi doar gândul că ar putea rămâne fără autografe le-a înveninat niţel entuziasmul cu care au întâmpinat ambulanţa.
Câţiva dintre agresori au fost reţinuţi 24 de ore pentru audieri, timp în care în faţa sediului subunităţii de poliţie s-au adunat câteva zeci de persoane. Probabil tot nişte ahtiaţi după carte şi cele mai noi titluri.

A doua zi – ia să văd: cine ştie mâna sus! – ia zi dumneata, te văd mai trecut prin viaţă: “A doua zi agresorii au fost eliberaţi!” Bravo, excelent răspuns! Asta s-a întâmplat după 24 de ore: ahtiaţii au fost lăsaţi în libertate, poate mai prind şi altă promoţie de carte, poate mai dezmiardă şi alţi scriitori care îndrăznesc să-şi promoveze creaţiile circulând prin ţară cu dubiţe dubioase. Dubiţe inscripţionate cu mesajul “Ambulanţa pentru Literatură”, aşa cum scriitoarea Doina Popescu – Brăila a ales să facă. Recent, femeia a reuşit să-şi schimbe maşina cu una mai încăpătoare care să-i servească şi ca dormitor în peregrinările prin ţară.
Încă o dată, Justiţia a demonstrat că ştie ce are de făcut când în cale îi ies o bâtă şi o baltă. Nu ştiu cu ce legi şi coduri o fi avut de-a face speţa, însă pentru mizilicuri din ăstea încă n-a protestat nimeni.
Pe surse care au dorit să-şi păstreze coperţile intacte am aflat că grupul ahtiaţilor după carte pregăteşte un marş de protest: de la Biblioteca Universitară şi până la Uniunea Scriitorilor ca s-o înveţe minte pe scriitoarea care i-a tratat cu sictir, când ei nu merita nici flitul. – Sursa: Tribuna.ro

VEZI SI: CONFLICT INTERETNIC: Romani stâlciţi în bătaie de tigani după ce au prins la furat trei puradei

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.