MEDICAMENT revoluţionar împotriva Covid, lansat de Institutul Cantacuzino. Breaking news

Primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV, lansat pe piață de Institutul „Cantacuzino” conform unui anunț MApN.

Institutul va lansa pe piață OROSTIM-HV, care poate fi achiziționat începând cu 2 decembrie, din punctul de vânzare al Institutului din Splaiul Independenței nr. 103.

Conform MApN, Ludovic Orban și ministrul Apărării Nicolae Ciucă vor participa la lansarea oficială a produsului.

Medicament inventat de Institutul Cantacuzino

„OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută”, este transmis în comunicatul MApN.

Pe lângă acest produs, Institutul pregătește „transferul tehnologic într-o altă arie de fabricaţie pentru producţia în serie a produsului”.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *