MEDICAMENT revoluţionar împotriva Covid, lansat de Institutul Cantacuzino. Breaking news

Primul lot al produsului imunomodulator OROSTIM-HV, lansat pe piață de Institutul „Cantacuzino” conform unui anunț MApN.

Institutul va lansa pe piață OROSTIM-HV, care poate fi achiziționat începând cu 2 decembrie, din punctul de vânzare al Institutului din Splaiul Independenței nr. 103.

Conform MApN, Ludovic Orban și ministrul Apărării Nicolae Ciucă vor participa la lansarea oficială a produsului.

Medicament inventat de Institutul Cantacuzino

„OROSTIM-HV este un supliment alimentar care conţine o combinaţie dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene şi o pulbere de extract de orz verde. Are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii, determinând creşterea rezistenţei organismului la infecţii.

Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariţie a infecţiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivităţi cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecţii respiratorii repetate şi persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută”, este transmis în comunicatul MApN.

Pe lângă acest produs, Institutul pregătește „transferul tehnologic într-o altă arie de fabricaţie pentru producţia în serie a produsului”.

Sursa: fanatik.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *