“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Mama copilului de 12 ani lovit şi înjosit de un grup de TIGANI: „Au vrut să îi arăte că ei sunt şefii. Aşa procedează, TIGANII vor să pună monopol pe oraş“

tgn

Un copil în vârstă de 12 ani a fost pus la zid şi bătut de un grup de ţigani din oraşul Calafat. Părinţii copilului au depus astăzi plângere la poliţie pentru lovire şi alte violenţe şi vor ca agresorii de etnie tiganeasca să fie pedepsiţi.

Mario a fost luat cu forţa de pe stradă de un grup de ţigani şi dus la subsolul unei clădirii părăsite, iar acolo a fost lovit şi înjosit. Toată scena a fost filmată de unul dintre agresori, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Părinţii copilului au povestit că s-au mutat în luna februarie în oraşul Calafat, iar copilul a fost tot timpul urmărit, iar atactorii i-au spus că ei sunt cei care fac legea în localitate. „Tiganii au vrut să îi arăte că ei sunt şefii. Aşa procedează şi vor să pună monopol pe oraş. Am depus plângere la poliţie şi nu vrem să se mai întâmple aşa ceva. Nu este normal şi sincer să vă spun am fost în stare de şoc când am văzut imaginile“, a povestit Codruţa Resceanu, mama copilului bătut.

Oamenii legii i-au identificat pe agresori şi au deschis dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.

VEZI SI: VIDEO SOCANT: Un copil de 12 ani a fost lovit şi înjosit de un grup de tigani. Ce parere aveti?

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Ca intotdeauna, tiganii sunt lasi, atacand in haita. Niciodata individual. Ne trebuie ca aerul un partid autentic nationalist in parlament, pentru a putea schimba, in folosul cetatenilor pasnici, Codul Penal – capitolele privind auto-apararea si pedepsele pentru actiunile cu violenta. Cetatenii pasnici sa fie asigurati ca, la nevoie, se pot si ei organiza si riposta impotriva agresorilor, chiar cu o forta mai mare decat cea cu care au fost agresati. Iar legea sa scape de accentele “pudice” paguboase prin care se face abstractie de potentialul criminogen ridicat al etniei tiganesti.

  2. Ca intotdeauna, tiganii sunt lasi, atacand in haita. Niciodata individual. Ne trebuie ca aerul un partid autentic nationalist in parlament, pentru a putea schimba, in folosul cetatenilor pasnici, Codul Penal – capitolele privind auto-apararea si pedepsele pentru actiunile cu violenta. Cetatenii pasnici sa fie asigurati ca, la nevoie, se pot si ei organiza si riposta impotriva agresorilor, chiar cu o forta mai mare decat cea cu care au fost agresati. Iar legea sa scape de accentele “pudice” paguboase prin care se face abstractie de potentialul criminogen ridicat al etniei tiganesti.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.