“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZENOUTATI

Maidanizarea României și Ruperea Ardealului?

mdr

Șeful poliției a fost schimbat și se preconizează mișcări masive de stradă.

Unii vorbesc chiar despre maidanizarea României.

De pe IonCoja.ro:
Fostul parlamentar, Gelu Vișan, afirmă că schimbarea șefului Poliției Româneface parte dintr-un plan de a „slăbi capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române”, într-un moment în care în România s-ar desfășura o „lovitură de stat”.

Iată postarea fostului colaborator al lui Traian Băsescu și Elena Udrea:

„A Început! Așa cum am scris aseară, Noua Securitate formată din Kovesi-Helvigh-Iohannis organizează un atentat la Siguranța Națională

Șeful Poliției Române, chestorul Cătălin Ioniță, a fost schimbat din funcție. Ministrul de Interne, Carmen Dan, a explicat că această mișcare vine ca urmare a unei solicitări din partea chestorului Ioniță, cel care a invocat motive „personale” pentru a pleca din funcție.

Exact ce am scris aseară: Noua Securitate vrea să slăbească capacitatea de intervenție și reacție a Poliției Române, în vederea acțiunilor de mâine și miercuri. Inutil să vă mai spun că știu exact motivul pentru care Șeful Poliției Române, șantajat de gruparea Kovesi-Coldea, s-a retras din funcție.
Am rugat aseară comentatorii acestui eveniment să țină cont de ceea ce am scris, de aceea am trecut și ziua și ora la finalul postării. După ce vor afla și ei motivul real, pe care eu aproape că l-am spus în postare, dacă sunteți atenți îl vedeți și dumneavoastră, o să ne dăm seama că suntem în interiorul unei Lovituri de Stat care se dă de către gruparea Kovesi-Helvigh-Iohannis-cu ajutorul Străzii.

Mai mult, noul Șef numit al Poliției Române, Ion Buda, este atacat și el în media. Ce se urmărește?”, a scris Vișan.

Ulterior, acesta a revenit și a spus că se urmărește „Maidanizarea României” pentru a se putea dezmembra teritoriul național.

„De aproape trei ani spun și scriu că în România se dorește aplicarea planului „Maidanul Românesc”.
Am spus și ce cuprinde: cultivarea urii, vioențe care într-un final se vor transforma într-o baie de sânge și morți
Din 2015-2016 spun că acest plan este coordonat din afară, este implementat de Iohannis și de conducerea SRI, cei care au trădat România și că va fi pus în aplicare în 2018.

Am spus că acest plan are ca scop final crearea unui „Coridor”, aceasta este și denumirea planului. Știu cine l-a făcut, știu ce înseamnă Coridorul, în amănunt; în linii mari, ruperea Ardealului de România, dar nu numai a Ardealului și nu numai asta.

Am fost și sunt încă persiflat, luat în râs, am fost făcut în toate felurile, ultima dată, acum câteva zile, „evanghelist”. Am fost dat afară din partid, înjurat, amenințat, nu am fost ascultat, câteodată, atunci vând s-a ținut cont de ceea ce spuneam, am fost ascultat doar pe jumătate.
Scriam miercuri că, da, a început, iar ceea ce vedeți acum sunt floricele față de ceea ce va urma.

Sunt un simplu cetățean al României, nu am nici o funcție, nu sunt membru al niciunui partid politic, dar mă doare ceea ce se va întâmpla. Știu că mi-am făcut și îmi fac datoria față de țara mea, pe care o iubesc.

Scriu aceste lucruri, acum, la începutul Maidanului, pentru că poate mai avem acum o minimă șansă să ne salvăm țara de la destrămare, pentru că scopul acestui plan este Destrămarea României”.

Cred că mai sunt șanse de salvare a țării de la acest scenariu.

Oamenii nu sunt dispuși să accepte dictatura unei minorități vocale, darămite să accepte ruperea Ardealului. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.