MAI VREM O TARA CA AFARA?! Imaginile desfrâului din Marea Britanie șochează opinia publică. Scene oribile în Marea Britanie: tinerii au vomitat, s-au bătut și au dormit pe STRĂZI

De cele mai multe ori se spune că tinerii reprezintă vitalitatea unui neam, iar modul în care aceștia văd lumea ar reprezenta neapărat „viitorul”, pe care cu toții ar trebui să-l urmăm, conform activenews.ro.

Mai cu seamă în ultima vreme, binevoitorii pun în vedere faptul că ideile și viziunile tinerilor intră în coliziune cu opțiunile celor maturi, iar opinia publică și politicienii ar trebui să-i urmeze fără crâcnire pe tineri, pentru că nu-i așa, ei sunt tineri și deci știu mai bine.

Imaginile de mai jos sunt suprinse în noaptea de Anul Nou pe străzile Marii Britanii: din Londra și până în Țara Galilor. Ele nu sunt noi și cu siguranță nici nu sunt specifice doar britanicilor.

Ele arată în ce hal este acel tineret despre care în 2016 ni se spunea că a refuzat Brexitul, este acel tineret despre care se spunea că personifică „valorile europene”, în contrast cu oamenii maturi sau bătrâni care ar fi reprezentanții unei lumi „desuete”, „bigote” și apuse. Vrem o țară ca afară?!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Vasiliu ilie
Vasiliu ilie
3 ani in urma cu

Aia din poze sunt azilanti oricum ai intoarce imaginea….Englezii n-au timp de d'astea dar nah… poze. Asa cum erau si alea cu copiii de la noi. Voi chiar le credeati autentice si reprezentative???

titi hristescu
titi hristescu
3 ani in urma cu

Cand spunem 'vrem o tara ca afara' nu ne referim la toate uscaturile UK ,ca astea sunt peste tot,ne referim la statul de drept,la legile lui date in favoarea populatiei,la sanatate,la invatamant,etc.