“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

MAI VREM O TARA CA AFARA?! Imaginile desfrâului din Marea Britanie șochează opinia publică. Scene oribile în Marea Britanie: tinerii au vomitat, s-au bătut și au dormit pe STRĂZI

ds1De cele mai multe ori se spune că tinerii reprezintă vitalitatea unui neam, iar modul în care aceștia văd lumea ar reprezenta neapărat „viitorul”, pe care cu toții ar trebui să-l urmăm, conform activenews.ro.

Mai cu seamă în ultima vreme, binevoitorii pun în vedere faptul că ideile și viziunile tinerilor intră în coliziune cu opțiunile celor maturi, iar opinia publică și politicienii ar trebui să-i urmeze fără crâcnire pe tineri, pentru că nu-i așa, ei sunt tineri și deci știu mai bine.

Imaginile de mai jos sunt suprinse în noaptea de Anul Nou pe străzile Marii Britanii: din Londra și până în Țara Galilor. Ele nu sunt noi și cu siguranță nici nu sunt specifice doar britanicilor.

Ele arată în ce hal este acel tineret despre care în 2016 ni se spunea că a refuzat Brexitul, este acel tineret despre care se spunea că personifică „valorile europene”, în contrast cu oamenii maturi sau bătrâni care ar fi reprezentanții unei lumi „desuete”, „bigote” și apuse. Vrem o țară ca afară?!
ds10 ds11 ds2 ds3 ds4 ds5 ds6 ds7 ds8 ds9

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Aia din poze sunt azilanti oricum ai intoarce imaginea….Englezii n-au timp de d'astea dar nah… poze. Asa cum erau si alea cu copiii de la noi. Voi chiar le credeati autentice si reprezentative???

  2. Cand spunem 'vrem o tara ca afara' nu ne referim la toate uscaturile UK ,ca astea sunt peste tot,ne referim la statul de drept,la legile lui date in favoarea populatiei,la sanatate,la invatamant,etc.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.