GALERIE FOTO CU MIZERIA ENGLEZILOR | Exact românii trebuie să CIVILIZEZE englezii!

qq1

Cum mai ia câte o poziție vreun occidental la adresa imigranților români, cum mai apare vreun documentar pe aceeași temă, cum se trezesc românii noștri să dea replici tăioase, pline de sevă patriotică și pline de penibil.

Da, penibil. Un post de genul ăsta mi-a pus capac, câteva poze cu englezoaice rupte de alcool pe la ieșirile din club însoțite de comentariul românului nostru de le postase – da, românii trebuie să vină la voi să vă civilizeze. Share-uri, like-uri, cuvinte de ocară și alte vorbe de mare clasă aruncate spre bădăranii de englezi.

Da, englezii beau. Scapă de la muncă și merg în bar să bea. În cluburi fetele se fac praștie mai tare decât la noi. Mai mult, turiștii britanici sunt recunoscuți pentru vacanțele lor gălăgioase și aburite de alcool. Niște porci, dom’le.

VEZI SI: REVOLTATOR: „EROUL” TIGAN din documentarul „Vin romanii” din Marea Britanie acuza romanii de RASISM!

Și-acum să ne uităm un pic la noi. Știți care sunt principalele două probleme cu care se confruntă antreprenorul în mediul rural? Că se bea și că se fură. Da, de către muncitori și în timpul programului. Omul e obișnuit să bea când face fânul și bea și pe linia de producție.

Știți cum se traduce la noi beția în cluburile din orașe mai mici și sate? În rupt pari din gard, scos securea și cuțitul. Știți câte copile de 12-14 ani rămân însărcinate la noi cu unchiul, tatăl, bunicul? Știți câtă agresivitate, lipsă de respect pentru ceilalți și pentru reguli, întâlnești zilnic în traficul nostru și câți conduc beți sau fără permis?

Știți ce înseamnă la noi să-i atragi atenția cuiva care nu te-a servit cum trebuie? Să-i bați obrazul unui vânzător la piață că-ți bagă roșii stricate în plasă? Știți câți copii ajung la liceu fără să știe să citească și să scrie?

VEZI SI: The Romanians are coming – Vin TIGANII peste REGINA

Normal că știți, doar trăiți în aceeași țară și vă plângeți de 1-2 dintre lucrurile astea în fiecare azi. Și atunci de unde vine pornirea asta ridicolă de a arăta cu degetul spre niște curci bete, ca argument suprem al faptului că, vezi Doamne, englezii sunt niște babuini abia coborâți din copaci pe lângă noi, rafinații exponenți ai latinității?

Problema românului este că habar nu are să fie obiectiv. În absolut nimic. Și e constant în subiectivitatea asta în orice domeniu. Nu știe să-și aprecizeze munca obiectiv și nu se gândește niciodată la perspectiva celălalt. I se pare că dacă cineva îl încurcă cu ceva e automat vina ăluia și nu stă să judece dacă nu cumva e a lui, iar dacă a doua zi rolurile se inversează, plasează imediat vina pe celălalt fără să-i pese o clipă că se contrazice singur.

Vedeți voi… dacă la noi ar veni vreo jumătate de milion de indieni, fără să știe să lege două cuvinte în română și a căror primă grijă ar fi să aplice pentru ceva asistență socială, suportată de buget, deci de noi, sigur sigur românii i-ar primi cu brațele deschise, zâmbetul pe buze și ar porni imediat o campanie de integrare.

Terminați, mă, cu chestiile astea care ne îngroapă în ridicol. – Articol de Vlad B. Popa, Reactii.ro

VEZI SI: VIDEO: “The Romanians Are Coming” | Episodul doi al documentarului SCANDALOS despre românii din Marea Britanie

qq2 qq3 qq4 qq5 qq6 qq7

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.