“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALSTIRI

MAFIOTII TIGANI s-au filmat aruncând cu GRĂMEZI DE BANI peste PROSTITUATE. “Uite sacoşa cu bani, frate!” (VIDEO GROTESC)

La începutul lunii mai, poliţiştii italieni au arestat mai mulţi tigani, membri ai unei reţele de proxeneţi care acţionau în regiunea Pescara.

Au avut loc descinderi, ocazie cu care anchetatorii din Italia au intrat în posesia unor materiale video halucinante.

Unul dintre ele este cel de mai jos, în care unul dintre proxeneţi are în mână o pungă plină cu euro şi începe să arunce cu bani peste o prostituată tiganca întinsă pe pat.

“Să vedeţi acum banii lui Dumnezeu! Uite, sacoşa cu bani, frate. Băgăm mâna în sacoşică şi începem să aruncăm cu banii. Uitaţi, fără număr! Vă place, băieţi?”, se aude lăudându-se proxenetul în timp ce aruncă în aer bancnote de 50 de euro.

Din cauza faptului ca tiganii vorbesc in limba romana, presa italiana s-a grabit sa afirme ca proxenetii dar si prostituatele sunt romani.

Priviţi mai jos scenele groteşti!

VEZI SI: INCREDIBIL dar in ROMANIA exista un loc unde TIGANII primesc LOCUINTE GRATUITE. Utilitatile, platite de PRIMARIE

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.