“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
SOCIETATE

Lugojul, pe un butoi cu pulbere. Locuitorii sunt indignaţi de ultimul scandal provocat de ţigani. Unii vor “război interetnic”

msc tgn

Ultimul scandal provocat de ţigani la Lugoj, după ce trei indivizi l-au bătut crunt pe un tânăr de 24 de ani, aparent fără un motiv, a stârnit mânia opinie publice. Lugojenii au reacţionat dur pe reţelele de socializare, lăsând sute de comentarii, nemulţumiţi că doi dintre făptaşi nu au fost prinşi nici până la această oră.

“Chiar nu mai poți să treci pe lângă palatele lor? Ce dracu au cumpărat și trotuarul? Uitaţi-vă lângă Micro 3, cum stau pe scaun și blochează trotuarul și dacă îi deranjezi te mai și înjură în cel mai fericit caz. Chiar nu ia nimeni nici o măsură”, a comentat Mircea S.

“Ce naşte din pisică, şoareci mănâncă! Nu se vor „integra” niciodată. Aşa au procedat şi în trecut, aşa vor proceda şi în continuare… Atât timp cât vor fi tolerate.”, a spus şi Adi G.

“Haideţi să ne strângem o trupă de vreo 50 de inşi, să mergem şi noi cu bate, săbii, arme s.a.m.d. şi să creem şi noi o tentativă de omor, să vedem, nouă ce ne fac cei din poliţie? Scăpăm şi noi doar cu câteva ore de arest?”, susţine Răzvan P.

Cel mai grav mesaj vine însă din partea unei organizaţii, care se intitulează Garda lugojeană. “Pentru mine, de azi înainte rromi sunt doar cei care fac eforturi să se integreze, cei care îşi duc copiii la şcoală, cei care lucrează cinstit sau au afaceri legale, restul sunt ţigani. Tocmai pentru că sunt şi astfel de oameni care s-au integrat şi pentru că îi respect nu voi fi mai dur în exprimare.(…) Aceste clanuri sunt organizate în stilul Mafiei şi copiii lor sunt viitorii soldaţi ai clanului. Părinţii îi lasă intenţionat să atace românii pentru a se antrena cu nişte proşti. După ce rup oasele la câţiva români vor fi mult mai siguri pe ei şi mai curajoşi in luptele dintre clanuri. Mafia ţigănească s-a dezvoltat şi din cauza că nu are concurenţă şi nici opoziţie . Bişniţarii şi interlopii români le pupă mâna înainte să facă ceva în Lugoj.

Politiştii, primul lucru care îl fac când merg la ei, petrec 5 minute să dea mâna cu toţi. Cum poţi da mâna cu infractorii, cum poţi sa tolerezi aşa ceva ? Cât despre politicieni, fiinţe mai corupte şi mai josnice nu vom găsi . Batarnelul „impotent” din primăria oraşului este şi va fi lipsit de testosteron că sa nu spun lipsit de c…e. Siguranţa cetăţeanului trebuie să fie primul obiectiv. Cum ar putea el să gândescă o scădere a infracţionalităţi prin montarea de camere online în toate zonele cu densitate de ţigani. Mai mult decât să ne pună borduri şi pavele nu îi putem cere. Lugojul mai devreme sau mai târziu va fi scena unui război interetnic. Fie că ne place sau nu va trebui să luptam noi sau copiii noştri cu tiganii. Cei care nu contribuie cu nimic într-o societate trebuiesc ajutaţi să se integreze sau eliminaţi din acea societate. Vreau să specific, să fie clar pentru toată lumea , nu sunt rasist dar asta nu înseamnă că sunt un prost care asistă impasibil la abuzurile ţiganilor”, e mesajul celui care semnează Garda Lugojeană.

Tânărul bătut de ţigani a fost operat din cauza unei duble fracturi de maxilar, iar stare lui începe să se îmbunătăţească. Cu câteva zile în urmă, a declarat însă pentru Cetăţeanul că ţiganii au sunat-o pe mătuşa lui şi au ameninţat că dacă nu-şi va retrage plângerea, o să îi omoară pe toţi, ca să aibă motiv să meargă la puşcărie. Sursa: Cetateanul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.