Lovitură-SOC pentru PSD! Un nume CELEBRU se retrage

Alegerile europarlamentare se apropie, iar lista PSD nu este nici în acest moment una definitivă. Încă se poartă negocieri pentru locurile eligibile, iar biroul lui Liviu Dragne a devenit un adevărat loc de pelerinaj în ultimele zile. Deși pe surse s-a transmis că Rovana Plumb va fi cea care va deschide lista, se pare că nici acest lucru nu este sigur și totul se va decide marți.

Alegerile europarlamentare sunt un bun instrument de negociere pentru Liviu Dragnea deoarece Parlamentul European este locul la care visează mulți politicieni. Profitul cu care poate rămâne un eurodeputat la final de mandat poate depăși un milion de euro, așadar luptele pentru locurile eligibile sunt foarte intense.

Corina Crețu și Daciana Sârbu au ieșit deja din ecuație, virând spre Pro România, iar Claudia Țapardel, în ciuda multiplelor instistențe este încă foarte jos pe liste. Un alt nume care nu era poziționat deloc favorabil este cel al lui Victor Boștinaru, care avea deja multă experință în Parlamentul European. Acesta a anunțat că el a ales să se retragă, însă conform surselor Capital, primise o poziție care nu-l ajuta în niciun fel. Sunt și alți nemulțumiți în PSD, însă momentan încă mai speră să prindă un loc eligibil. Fiecare dintre ei amenință voalat cu diverse dezvăluri, au spus surse politice pentru CAPITAL.

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

„În urma unei evaluări personale și a discuțiilor cu familia mea, care a plătit cel mai mare preț pentru acești ani de plecări continue, am ajuns la concluzia că este momentul să anunț retragerea candidaturii mele pentru un nou mandat în Parlamentul European.

Acești 12 ani mi-au dat posibilitatea să servesc cu onestitate și pasiune interesele europene ale țării mele și să constat că românii pot face performanță într-un mediu concurențial, precum cel din Parlamentul European.

Cred cu sinceritate că am realizat lucruri care vor dăinui, iar pentru asta trebuie să mulțumesc PSD-ului și PSD-iștilor pentru șansa oferită! Mai presus de orice însă, le mulțumesc tuturor românilor pentru că mi-au oferit oportunitatea să-i reprezint!”, este mesajul transmis de Victor Boștinaru pe facebook.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *