“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
MEDICAL

Laboratorul din Wuhan, dezvăluire BOMBA. Ce ne asteapta

gallery medium
Cercetătoarea chineză Shi Zhengli, șefa Centrului de Boli Infecțioase Emergente de la Institutul de Virologie din Wuhan, a descoperit aproape 1.500 de diferite tipuri de coronaviruși în organismele liliecilor. O parte dintre ei pot provoca o nouă pandemie de în viitor, au relatat autorii The Big Picture Science podcat.

Angajații respectivului laborator au prins lilieci și le-au colectat datele lor biologice. În total, au fost analizaate circa 15.000 de probe de salivă, sânge și excremente ale animalelor. Rezultatul analizelor a fost cu adevărat spectaculos: la 10% dintre exemplare s-a descoperit o veritabilă ”constelație de coronaviruși”, păstrată acum la Institut la temperaturi extrem de coborâte.

”Multe dintre aceste virusuri nu vor contamina niciodată oameni, dar unele vor putea face acest lucru. Shi Zhengli a demarat cum o serie de experimente pentru a stabili care dintre mostrele păstrate în laboratorul din Wuhan prezintă riscul de a fi transmis la oameni”, se spune în podcastul citat.

Se precizează, totodată, că unele dintre tipurile de coronavirus au fost identificate în sângele locuitorilor de la sate din sudul Chinei. Ceea ce demonstrească faptul că SARS-CoV-2 nu s-a răspândit din Wuhan, așa cum se știe, ci din zonele rurale situate în apropierea peșterilor din munte, populate cu lilieci.

Oamenii de știință au definit această cantitate de virusuri care nu s-au manifestat încă o ”bombă cu efect întârziat”. De altfel, pandemiile apărute în ultimele decenii au fost provocate de diferite tipuri de coronaviruși. Este vorba despre pneumonia atipică din 2003, de sindromul respirator acut din Orientul Mijlociu, în 2012 și de actuala nenorocire, covid-19.

Sursa; dcbusiness.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.