MEDICAL

DEZVĂLUIRE. De aici ar fi pornit pandemia? Un laborator din China ar fi făcut mai multe experimente cu coronavirus, pe bani americani

NzQ4YzM4MTFlMTcyODg5YWNjMmEyZDAzODZlMGU.thumb

Institutul de Virologie din Wuhan ar fi efectuat experimente cu coronavirus pe mamifere capturate de la o distanţă de peste 1.600 de kilometri depărtare, experimente care ar fi fost sponsorizate cu 3,7 milioane de dolari de către guvernul american.

Dezvăluirea că Institutul din Wuhan ar fi făcut expermente cu lilieci dintr-o zonă cunoscută deja ca fiind posibila sursă a virusului Covid -19 este șocantă.

De asemenea, faptul că au facut astfel de experimente cu bani americani a stârnit îngrijorări că laboratorul ar fi de fapt sursa originală a pandemiei, şi nu piaţa de animale din Wuhan, scrie Daily Mail.

Politicienii şi mai multe grupuri au criticat dur sponsorizarea oferită institutului de către Guvernul SUA pentru „experimentele periculoase şi crude desfăşurate la Institutul din Wuhan”.

Sursa: gandul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Ne confruntăm cu CENZURA pe Facebook. Dacă dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.