“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Kovesi, despre dosarul vaccinurilor anti-COVID de la EPPO: “Este un caz complex”. Ce spune despre dosarul deschis de DNA

img 65

Dosarul vaccinurilor anti-COVID de la EPPO este în curs, a spus Laura Codruța Kovesi într-un interviu pentru Spotmedia. Cât despre dosarul vaccinurilor anti-COVID din România, Kovesi a afirmat că nu știe ce investighează DNA pentru că nu a văzut dosarul, însă în ceea ce privește investigația de la EPPO ea a spus că „este un caz complex”.

„Nu știu ce investighează DNA, nu am văzut dosarul. În ceea ce privește investigația pe care noi o desfășurăm, este un caz complex, sunt implicate activități investigative pe teritoriul mai multor țări, care trebuie verificate. Politica noastră de comunicare cu privire la acest dosar a fost că până în momentul în care nu avem ceva concret de comunicat nu vom comunica. Cu siguranță, în momentul în care o să putem spune ceva public vom zice. Dar ancheta este în curs.

Sistemul pe care noi îl avem în cadrul EPPO, cu camere permanente care monitorizează periodic investigația, face să fim siguri că în fiecare dosar se lucrează cu ritmicitate. Nu avem dosare care stau într-un fișet și nimeni nu lucrează. Fiecare cameră permanentă, care este formată din trei procurori europeni, din trei state membre diferite, analizează, de obicei într-un interval de șase luni, ce se întâmplă în dosare și dau instrucțiuni ce trebuie să se întâmple mai departe. Acest lucru se întâmplă și în acest dosar.

Deci nu pot să vă ofer, din păcate, mai multe informații la acest moment, nici o estimare de timp, pentru că sunt anumite activități care trebuie desfășurate pe teritoriul unor terțe țări, iar acolo trebuie să folosim instrumentele, să spunem tradiționale de cooperare. Depinde foarte mult cât de receptive sunt și cât de repede vom primi acele informații din acele țări”, a spus Kovesi.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.