“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

KAUFLAND ISI BATE JOC DE TOTI ROMANII! NU MAI CUMPARATI DIN MAGAZINELE LOR! Managerul Kaufland: „Cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare ar fi discriminare”

boicot kaufland

Comisarii care au fost în control la Kaufland Odorheiu Secuiesc sunt de la Protecţia Consumatorului Harghita, pentru că ei au competenţă în Odorheiu Secuiesc.

„Într-adevăr vânzătoarea care lucra la momentul controlului nu ştia limba română. Această angajată chiar nu ştia limba română. Când a venit directorul magazinului se putea vedea că ea chiar nu ştie limba română”, ne-a spus Sortin Susanu, comisarul șef regional al ANPC Brașov.

În acest context, comisarii de la Protecția Consumatorului  întrebat pe manager : „Cum puteţi angaja pe cineva pe vânzări care nu ştie limba română?”. „El a răspuns atunci că nu poate cere cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare…”.

VEZI SI: Inspectorii OPC, refuzati si ei la Kaufland in Odorheiu Secuiesc pentru ca au vorbit in limba romana

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

22 comentarii

 1. Sefilor de la kaufland,nu este nici o discriminare!!!!!!!.Dupa cate stim functionati intr-o tara care se numeste ROMANIA!!!!!! Iar dupa cum se stie limba OFICIALA A TARII ESTE ROMANA!!!!!!!

 2. Să se ducă în Ungaria,dacă nu vor să învețe să vorbească românește ! Dacă stăm și ne gândim bine și câmpia Pononiei până la venirea ungurilor din străfundurile asiei era locuite tot de DACI.Să plece înapoi în Asia,la granița dintre China și Coreea, de unde le e locul…!

 3. celor din afara care cer cetatenie romana li se cere obligatoriu sa sustina un test de limba romana, si testul respectiv nu e joaca, sunt intrebari acolo la care multi absolventi de liceu de la noi cu bac-ul luat nu ar fi in stare sa raspunda….. atunci ma intreb cum poate veni nea directorul asta sa zica ca ar fi discriminatoriu sa ceri sa cunoasca limba romana? fratilor, aceasta problema nici macar de gluma nu s-a pus pana acum, ca in Romania un angajat sa nu cunoasca limba romana, cand lucreaza direct cu oamenii.

 4. Sefilor de la kaufland,nu este nici o discriminare!!!!!!!.Dupa cate stim functionati intr-o tara care se numeste ROMANIA!!!!!! Iar dupa cum se stie limba OFICIALA A TARII ESTE ROMANA!!!!!!!

 5. Să se ducă în Ungaria,dacă nu vor să învețe să vorbească românește ! Dacă stăm și ne gândim bine și câmpia Pononiei până la venirea ungurilor din străfundurile asiei era locuite tot de DACI.Să plece înapoi în Asia,la granița dintre China și Coreea, de unde le e locul…!

 6. Nu putem face mare lucru dar macar in semn de protest am putea sa ne unim si sa dam 1 stea paginii Kaufland Romania cel putin pentru reactia lor oficiala de pe pagina.
  Hai ca suntem multi!

 7. celor din afara care cer cetatenie romana li se cere obligatoriu sa sustina un test de limba romana, si testul respectiv nu e joaca, sunt intrebari acolo la care multi absolventi de liceu de la noi cu bac-ul luat nu ar fi in stare sa raspunda….. atunci ma intreb cum poate veni nea directorul asta sa zica ca ar fi discriminatoriu sa ceri sa cunoasca limba romana? fratilor, aceasta problema nici macar de gluma nu s-a pus pana acum, ca in Romania un angajat sa nu cunoasca limba romana, cand lucreaza direct cu oamenii.

 8. Nu putem face mare lucru dar macar in semn de protest am putea sa ne unim si sa dam 1 stea paginii Kaufland Romania cel putin pentru reactia lor oficiala de pe pagina.
  Hai ca suntem multi!

 9. Cu respectul cuvenit tuturor nationalitatilor, magazinul este in Romania si limba oficiala este romana….. Apropo, stimate manager de la Kaufland…… daca aceasta situatie ar fi in SUA de exemplu, la fel ati spune?……. ca este discriminare sa obligi angajatul sa cunoasca limba engleza, care este limba oficiala in SUA?…… Si un alt apropo….. americanii de origine maghiara nu se comporta asa in SUA…. de ce oare?…..

 10. Cu respectul cuvenit tuturor nationalitatilor, magazinul este in Romania si limba oficiala este romana….. Apropo, stimate manager de la Kaufland…… daca aceasta situatie ar fi in SUA de exemplu, la fel ati spune?……. ca este discriminare sa obligi angajatul sa cunoasca limba engleza, care este limba oficiala in SUA?…… Si un alt apropo….. americanii de origine maghiara nu se comporta asa in SUA…. de ce oare?…..

 11. As dori sa stiu daca in Germania, cei de la Kaufland, angajeaza persoane care nu cunosc limba germana, pentru ca ar fi discriminatoriu,nu-i asa?😉

 12. Kaufland, in magazinele din Germania, angajeaza persoane care nu cunosc limba germana? Doar pentru ca ar fi discriminatoriu?😉

 13. As dori sa stiu daca in Germania, cei de la Kaufland, angajeaza persoane care nu cunosc limba germana, pentru ca ar fi discriminatoriu,nu-i asa??

 14. Kaufland, in magazinele din Germania, angajeaza persoane care nu cunosc limba germana? Doar pentru ca ar fi discriminatoriu??

 15. „El a răspuns atunci că nu poate cere cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare…”.
  Ce fel de manager e acel om? Daca eu merg sa ma angajez intr-o tara straina si mi se cere sa vorbesc limba acelei tari daca nu ma angajeaza pot sa reclam ca si discriminare?
  Cum e posibil ca un cetatean Roman sa nu stie limba Romana? Este strigator la cer!
  Statul Roman ar trebui sa ia masuri si cui nu-i convine sa mearga sa lucreze in tara a caei limba o vorbeste!

 16. Poate că la angajare nu se cere cunoașterea unei limbi străine, dar în Constituția României, art. 13 prevede că În România, limba oficială este limba română. Personal cred că în acest caz clienții sunt cei discriminați.

 17. „El a răspuns atunci că nu poate cere cunoaşterea limbii române ca o condiţie pentru angajare, deoarece ar fi discriminare…”.
  Ce fel de manager e acel om? Daca eu merg sa ma angajez intr-o tara straina si mi se cere sa vorbesc limba acelei tari daca nu ma angajeaza pot sa reclam ca si discriminare?
  Cum e posibil ca un cetatean Roman sa nu stie limba Romana? Este strigator la cer!
  Statul Roman ar trebui sa ia masuri si cui nu-i convine sa mearga sa lucreze in tara a caei limba o vorbeste!

 18. Poate că la angajare nu se cere cunoașterea unei limbi străine, dar în Constituția României, art. 13 prevede că În România, limba oficială este limba română. Personal cred că în acest caz clienții sunt cei discriminați.

 19. Daca un manager de vart de la Kaufland crede ca noi romanii o sa acceptam aceeasi politica cosmopolita si cretina, care le-a umplut lor reteaua interna in Germania… de turci si de alte categorii de emigranti, in detrimentul clar al cetatenilor germani sadea, se inseala. Au facut asta ca creeze presiune pe angajati si sa-i plateasca pe toti cu doar 6 ore pe zi (fiindca 8 ore /zi ar insemna prea multe taxe pentru ei). Noi n-o sa inghitim asa ceva. Kaufland este o firma necinstita, care nu odata s-a putut vedea ca face magarii, pana si cu marfa fata de clienti aici in Romania. Pesemne, in aroganta lor, managerii de top de la Kaufland pot crede ca au cum musamaliza o astfel de patanie, in loc sa dea dovada de respect fata de cetatenii romani si sa concedieze instant acea persoana, care le-a adus oricum un imens prejudiciu de imagine si chiar pierderi. Aud ca multi deja evita Kaufland. Mai ramane o singura solutie: BOICOTATI KAUFLAND !

  1. Asa ar trebui sa facem. Imaginati-va ce ar insemna O SINGURA zi ipe durata careia sa nu intre nimeni , la nivel national .Poate ca ar fi timpul ca noi romanii sa aratam ca suntem totusi uniti si ca stim sa luam noi masuri cand e vorba de afectarea noastra ca popor daca guvernantii nu stiu sau , mai grav , nu vor s-o faca.

 20. Daca un manager de vart de la Kaufland crede ca noi romanii o sa acceptam aceeasi politica cosmopolita si cretina, care le-a umplut lor reteaua interna in Germania… de turci si de alte categorii de emigranti, in detrimentul clar al cetatenilor germani sadea, se inseala. Au facut asta ca creeze presiune pe angajati si sa-i plateasca pe toti cu doar 6 ore pe zi (fiindca 8 ore /zi ar insemna prea multe taxe pentru ei). Noi n-o sa inghitim asa ceva. Kaufland este o firma necinstita, care nu odata s-a putut vedea ca face magarii, pana si cu marfa fata de clienti aici in Romania. Pesemne, in aroganta lor, managerii de top de la Kaufland pot crede ca au cum musamaliza o astfel de patanie, in loc sa dea dovada de respect fata de cetatenii romani si sa concedieze instant acea persoana, care le-a adus oricum un imens prejudiciu de imagine si chiar pierderi. Aud ca multi deja evita Kaufland. Mai ramane o singura solutie: BOICOTATI KAUFLAND !

  1. Asa ar trebui sa facem. Imaginati-va ce ar insemna O SINGURA zi ipe durata careia sa nu intre nimeni , la nivel national .Poate ca ar fi timpul ca noi romanii sa aratam ca suntem totusi uniti si ca stim sa luam noi masuri cand e vorba de afectarea noastra ca popor daca guvernantii nu stiu sau , mai grav , nu vor s-o faca.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.