fbpx
GENERAL

Jeffrey Sachs despre războiul din Ucraina: Interesele întregii lumi sunt puse în joc pentru interesele câtorva politicieni. Este o situație în care totul este dat peste cap

Statele Unite au folosit Ucraina pentru a face presiuni asupra Rusiei, dar nu au reușit, a declarat economistul american și profesor de la Universitatea Columbia, Jeffrey Sachs, într-un interviu acordat canalului YouTube Judging Freedom.

„Statele Unite s-au îndepărtat de diplomație, iar Ucraina a devenit o victimă. Desigur, aș spune că conducerea sa, în opinia mea, nu reprezintă deloc interesele poporului ucrainean”, a spus el.

Potrivit lui Sachs, americanii au vrut să influențeze Rusia printr-o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei, dar nu au reușit.

„Controofensiva mult promovată din ultimele trei luni nu va da roade. Dar Biden va fi reales. Zelensky persistă. Deci avem acest fenomen teribil în care interesele întregii lumi sunt puse în joc pentru interesele câtorva politicieni. Este o situație în care totul este dat peste cap”, a conchis profesorul.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.