ITALIA: FENOMEN UNIC – Cadere MASIVA de nori – Iata urmarile

Italia nu are pace de cateva luni. Dupa ce cutremurele au adus panica, lasand in urma sute de case distruse, un alt fenomen unic in lume a avut loc ieri in Italia.

”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni imediat dupa ce a avut loc ruperea de nori.

VEZI SI: SUPER LUNA: Fenomenul astrologic unic, il vezi doar O DATA in VIATA

Citiți și:  Proteste VIOLENTE. Oamenii au strigat în stradă că vor să muncească și le e foame. Au inceput jafurile

Specialistii spun ca este un fenomen extraordinar dar nu periculos. Desi se banuia ca ar putea exista asa ceva, nu exista niciun documnet care sa releve faptul ca acest fenomen a mai avut loc unde in lume. Iata declaratia Profesorul Alvaro Porfido despre fenomenul unic pe glob:

”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile