“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

ITALIA: FENOMEN UNIC – Cadere MASIVA de nori – Iata urmarile

unnamed file

Italia nu are pace de cateva luni. Dupa ce cutremurele au adus panica, lasand in urma sute de case distruse, un alt fenomen unic in lume a avut loc ieri in Italia.

”Mă aflam pe stada ”Un umore”, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten”, a declarat Marcello Tommasoni imediat dupa ce a avut loc ruperea de nori.

VEZI SI: SUPER LUNA: Fenomenul astrologic unic, il vezi doar O DATA in VIATA

Specialistii spun ca este un fenomen extraordinar dar nu periculos. Desi se banuia ca ar putea exista asa ceva, nu exista niciun documnet care sa releve faptul ca acest fenomen a mai avut loc unde in lume. Iata declaratia Profesorul Alvaro Porfido despre fenomenul unic pe glob:

”Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut”.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.