“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Irina Tănase, un fel de Elena Ceaușescu. Totul, sub ochii lui Dragnea

dragnea irina tanase

Ministrul Cristian Ghinea a povestit o întâmplare ce a avut-o ca protagonistă pe Irina Tănase, dar și pe parlamentarii PSD, care roiau în jurul iubitei lui Liviu Dragnea.

Cristian Ghinea, ministrul Proiectelor Europene, a vorbit despre eliberarea lui Liviu Dragnea, fost lider al Partidului Social Democrat (PSD). Politicianul a rememorat un episod ce a avut loc clădirea Parlamentului, în urmă cu mai mulţi ani, care l-a uluit. Eroina poveștii este Irina Tănase. Iubita lui Liviu Dragnea avea la picioarele ei toți parlamentarii PSD, povestește Ghinea. Cel care a văzut scena la vremea respectivă, dar nu știa despre ce personaj este vorba.

Cristian Ghinea a povestit cum era tratată iubita lui Liviu Dragnea în Parlament
Florin Iordache, fost ministru al Justiției, blocase liftul pentru ca Irina Tănase să poată urca în el, a povestit Ghinea.

„Pentru mine este foarte amuzant, nu pot să critic eu Justiția, dar mi se pare foarte amuzant cum iese Dragnea și găsește pe toți servitorii săi la masa PSD și ăștia nu știu cum să-i spună – băi, stai pe afară, că nu mai e loc de tine. Adică toți – Dâncu, Ciolacu, Grindeanu – toți ăștia pe care el i-a făcut mari, i-a dus la pește în Belina, este foarte amuzant și cumva trist, în legătură cu ce înseamnă roata destinului. Ești sus, ești jos, și te omoară ai tăi până la urmă.

„Era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului”
Toți ăștia, repet, au fost oameni care efectiv îi pupau mâna. Eu am văzut o fază, apropo de partenera domnului Dragnea. Eram în Parlament și, la un moment dat, era o rumoare pe hol. Iordache ținea liftul pentru cineva. Și am nimerit în lift cu o doamnă înaltă, frumușică, care efectiv avea o escortă de pesediști de frunte după ea.

După aia, după mulți ani, că era secret pe vremea aia, mi-am dat seama că era doamna Tănase. Doamna Tănase era așa un fel de împărăteasă a Parlamentului căreia demnitarii îi țineau liftul, ceva fabulos”, a povestit Cristian Ghinea la televiziunea Aleph News.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.