Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Irina Tănase, fosta iubită lui Liviu Dragnea, a revenit în mediul online și a postat și un mesaj subtil la adresa celor care spun răutăți despre ea. De asemenea, pe contul de Instagram al blondinei încă apar poze cu Liviu Dragnea.

Irina Tănase a făcut mișcarea momentului! Mesajul subtil adresat celor care îi vor răul
Irina Tănase și-a redeschis contul de Instagram după scandalul în care a fost implicată în urmă cu câteva săptămâni. În plus, aceasta a postat o imagine cu un mesaj subtil pentru cei care îi vor răul – ”Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”, a fost mesajul postat de aceasta.

Cu toate că a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe fostul lider PSD, Liviu Dragnea, Irina Tănase nu a șters pozele cu acesta de pe contul de socializare.

Irina Tănase îl acuză pe Dragnea că a regizat tot scandalul

Scandalul despărțirii dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase continuă! Fosta iubită a politicianului a dat recent declarații despre despărțirea lor. Aceasta susține că mesajele apărute în presă nu sunt adevărate.

„Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni.

„Este o făcătură!”
Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut sa îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor sa îmi facă rău, chiar dacă îmi fac. Ma întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis?

Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața. Iar celor care au plănuit acest lucru în perioada asta, când în sfârșit începeam să ne traim și noi viața frumos, să le fie rușine pentru că suntem înainte de sărbătoarea Crăciunului și se joacă cu atâta usurință cu viețile oamenilor. Pentru mine Liviu este totul, viața mea. Ce fel de ființe pot fi aceia care produc asemenea minciuni și mizerii în ajunul Nașterii Domnului nostru Iisus?, a spus Irina Tănase, pentru Gândul.ro.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *