“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
ANALIZEECONOMICNOUTATI

Ion Cristoiu, despre protestelor fermierilor: Vizează slugărnicia față de Ucraina

cristoiu 780x470 1 1

Jurnalistul Ion Cristoiu comentează acid protestele transportatorilor din România, despre care spune că sunt generate în mare parte de nemulțumirile față de facilitățile slugarnice pe care statul nostru a ajuns să le acorde Ucrainei.

„Dacă puterea e deșteaptă, folosește această mișcare de protest în interesul ei și al României. Demonstrații ale fermierilor au avut loc și în Polonia, cu blocarea granițelor, și în Germania și au loc și la noi. Jumătate din revendicărole lor vizează slugărnicia noastră față de Ucraina.

Continuă lovitura dată fermierilor români de invazia de cereale din Ucraina. Din câte știu eu, din 500 de camioane care intră în România să ajungă las granița de Vest, 50 se pierd pe drum. Adică, se vând la negru.

A doua revendicare vizează diferența uriașă dintre tratarea românilor și ucrainenilor. Ucrainenii, la vamă, trec fluierând și scot limba la noi. Proștii de la vamă, mămăligari români, zic că ăștia-s ucraineni, sunt cu Ciolacu, cu Iohannis și nu îi controlează”, comentează Ion Cristoiu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.