“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

INVAZIE DE SERPI INTR-O LOCALITATE DIN ROMANIA. Reptilele ajung şi la doi metri, oamenii sunt îngroziţi

serpi

Locuitorii din comuna Pianu din sud-vestul județului Alba se confruntă cu o situație fără precedent: invazie de șerpi!

Primarul comunei, Marin Petruse, este în căutarea unei firme specializate care să-i ajute să scape de reptile, precizând că nu pentru a le omorî, ci pentru a le dirija spre pădure, scrie observator.tv.

„Ceea ce se întâmplă la ora actuală pe raza comunei este oarecum o situație fără precedent. Fără îndoială că există reptile în toate zonele din țară, și la noi au fost și în alți ani, însă anul acesta numărul este mult mai mare. Practic, ne confruntăm cu o mică invazie a acestora. Din câte știu, nu au fost persoane care să fi suferit vătămări din partea acestor reptile, însă prezența lor este oarecum deranjantă și atunci am făcut apel pentru firme specializate care să vină să ne ajute să le îndepărtăm din raza satului”, a declarat, joi, primarul comunei Pianu din Alba, Marin Petruse, care a continuat: „Nu să omorâm omorâm şerpii, ci doar să îi îndepărtăm spre pădure”.

Pianu este o comună situată în sud-vestul judeţului Alba şi se compune din cinci sate.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.