Intalnire de URGENTA la Vila Lac. Klaus Iohannis i-a chemat la ordin pe liberali

Conducerea PNL se întâlnește cu președintele Klaus Ionannis, joi seară, la ora 20.00 la Vila Lac pentru a discuta lista miniștrilor din guvernul Ciucă și eventuala susținere a PSD. Președintele Iohannis a revenit joi din vizita de stat din Egipt. Potrivit surselor G4Media.ro, întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu conducerea PSD va avea loc cel mai probabil vineri.

PNL a convocat pentru vineri, la ora 11, ședința Biroului Executiv al PNL pentru a discuta lista de miniștri cu care premierul desemnat, Nicolae Ciucă, se va prezenta sâmbătă, în Parlament, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. Din punct de vedere formal, BEX propune lista de miniștri, urmând ca recomandările să fie validate în Biroul Permanent.

Potrivit surselor G4Media.ro, Guvernul Ciucă are șanse să treacă de Parlament, după ce PSD a dat semnale că ar fi dispus să susțină inclusiv un guvern minoritar.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la sosirea la sediul partidului, că răbdarea românilor începe să ia sfârșit, iar liderii politici trebuie să ia decizii pentru a debloca criza politică, precizând că nu exclude învestirea unui guvern de tehnocrați condus de Nicolae Ciucă.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *