GENERAL

Rareș Bogdan lanseaza NUCLEARA! Ungurii plănuiesc marea lovitură în România. Care este MIZA

Este o informație de ultim moment după mesajul fără echivoc transmis de Viktor Orban! Europarlamentarul Rareș Bogdan tocmai a spus care este, de fapt, miza premierului din Ungaria.

Viktor Orban, cutremur la nivel național! Planul lui a ieșit la iveală: Miza este dinamitarea lui Nicolae Ciucă
Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Viktor Orban. Cu această ocazie, europarlamentarul a susținut și că miza premierului din Ungaria este „dinamitarea Guvernului Ciucă”.

„Miza lui Viktor Orban, unealtă a lui Putin, este dinamitarea Guvernului Ciucă. Să o luăm sistematic. Dacă facem un pas în spate, să privim contextul, ne punem o întrebare: cine are interesul să destabilizeze România pe considerente interetnice?

Ceea ce ne aduce la întrebarea următoare: e justificat să-l suspectăm pe Viktor Orban că încearcă să-i facă un serviciu lui Putin? N-am nicio îndoială că premierul Ungariei este unealta acestui ins profund tulburat”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Europarlamentarul spune că am fost martorii unei tentative de destabilizare a României
De asemenea, europarlamentarul susține că autoritățile din Rusia nu sunt mulțumite de faptul că „la București se află la decizie o coaliție sprijinită de o majoritate solidă”.

„Kremlinului nu-i convine faptul că la București se află la decizie o coaliție sprijinită de o majoritate solidă, un guvern condus de un om onest, vertical, cu o orientare euro-atlantică, deci ar face orice să îl dinamiteze.

Aceasta este miza, dinamitarea lui Nicolae Ciucă! Am fost martorii unei tentative de destabilizare a României cu ajutorul unui instrument (un levier de gumă) care apelează de obicei, nu cu titlu de excepție, la simboluri sensibile”, a completat europarlamentarul.

Rareș Bogdan așteaptă o poziție din partea UDMR
Totodată, Rareș Bogdan a scris și că așteaptă o poziție clară din partea UDMR după afirmațiile lui Viktor Orban, pe care le consideră „scandaloase”.

„Este cunoscut faptul că Viktor Orban înnebunește când aude de Trianon și nu pierde nicio ocazie să agite spiritele. E doar un agitator cu pretenții de analist erudit. Era, deci, cel mai nimerit să bage bățul prin gard.

A învățat pe de rost foaia de parcurs a Moscovei în materie de mesaj transmis în Transilvania și o recită de câte ori apasă Putin pe buton. Are, deci, o alură bătătorită, cu două, trei chei de mesaj: Trianon și Bruxelles, plus tușele sale de antisemitism.

Dacă ar avea timp, i-aș trimite niște cărți de istorie, nu din alea pe care le finanțează el, ci unele care conțin istoria reală, nefardată de slugile sale și ale Moscovei.

După ungurii care protestează împotriva creșterii taxelor și a inflației record, nici agricultorii nu sunt fericiți. Orbán se teme, deci sub spectrul sumbru pentru el că nu va putea minți Bruxelles-ul la nesfârșit, este preș în fața lui Putin. …Încă ceva: aștept o poziție clară a UDMR despre afirmațiile scandaloase ale premierului Ungariei”, a conchis Rareș Bogdan.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Un comentariu

  1. De unde scoate aceasta veste tampita aceasta rama?Mai bine sa spuna care a fost contributia lui la rezolvarea problemelor romanilor,nedeclarat!!!!!!!!!!!!! promise,pentru nesimtita lui retributie de peste 18000 de eur,plus restul nedeclaeat!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.

%d blogeri au apreciat: