INCREDIBIL. O profesoara si-a ascuns telefonul la VAGIN pentru a putea copia la examenul de titularizare!

Ca să nu mai pice examenul de titluarizare pentru a treia oară la rând, o femeie şi-a notat informaţiile esenţiale pe telefonul mobil şi a intrat în concurs cu aparatul ascuns la vagin.

Insă, ea nu a fost însă suficient de discretă.

Înainte de intrarea în concurs şi-a ascuns telefonul mobil la vagin.

Odată descoperită tentativa de fraudă, ea a fugit la propriu din sala de concurs. Însă, coridoarele şcolii Matei Basarab din Piteşti, unde s-a dat concursul, erau păzite de jandarmi.

„Persoana în cauză şi-a recunoscut fapta şi şi-a scos acel telefon mobil din lenjeria intimă”, a declarat Delia Dragomirescu, purtător de cuvânt la Jandarmeria Argeş.

Metoda de a copia a profesoarei a stârnit vâlvă în Piteşti, în special printre elevi. Mai grav li se părea, însă, că un cadru didactic se pretează la astfel de practici.

„Conform metodologiei, candidatul care este prins nu mai poate primi ore, nu mai poate fi încadrat în anul şcolar următor în sistemul de învăţământ”, a spus Eugenia Jianu, inspector şcolar.

Peste 31.000 de profesori au dat, ieri, proba scrisă a examenului de titularizare pentru a obţine un post permanent la catedră. Dintre ei, 27 au fost eliminaţi din concurs.

Şi la Constanţa două cadre didactice au fost prinse în timp ce încercau să copieze.

Anul trecut, tot în Constanţa, un profesor era eliminat din concurs pentru că folosea căşti pentru a asculta informaţiile necesare de pe telefonul mobil.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.