“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

INCHISORILE din MIOVENI si GIURGIU, adapostul TRAFICANTILOR ACTIVI care au mari “intreprinderi” de droguri. HEROINĂ distribuită în PENITENCIARE.

droguri

Cantități importante de heroină au fost introduse în penitenciare, timp de aproape șase luni. Polițiștii de la Criminalitate Organizată și procurorii DIICOT au efectuat percheziții la închisorile din Mioveni și Giurgiu, dar și la locuințele unor complici ai deținuților, care le furnizau drogurile. Au fost aduse la audieri 20 de persoane, implicate în rețeaua de furnizare a stupefiantelor.

Cantităţi importante de heroină au fost introduse, din luna august 2017 și până în prezent, în penitenciarele Mioveni şi Giugiu. Cei care au reușit să furnizeze drogurile au fost depistați la capătul unei anchete a polițiștilor de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror DIICOT. De asemenea, au fost depistați și deținuții care au beneficiat de stupefiante „en-gross”. Culmea, în interiorul pușcăriilor, heroina era porționată, împărțită și vândută altor deținuți.

„Fabricile” a fost descoperite în urma a șapte percheziții efectuate, luni dimineața, în cele două penitenciare. De asememnea, „depozitele” din care proveneau drogurile pentru pușcăriași au fost descoperite în locuințe situate pe raza orașului Mioveni și a municipiilor Giurgiu și București. În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri, informează DIICOT.

La sediul DIICOT – Piteşti urmează să fie aduse, în vederea audierii, un număr de 20 persoane. La percheziții au participat luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

VEZI SI: SECENE SOCANTE IN BUZAU: Doi DROGATI s-au batut pana au picat lati

Acțiunea beneficiază și de sprijinul personalului din cadrul Administrației Națională a Penitenciarelor.

În această dimineaţă, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Pitești au efectuat 7 percheziții domiciliare, pe raza orașului Mioveni și a municipiilor Giurgiu și București, la locuințele și locurile de detenție ale unor suspecţi, într- cauză ce vizează traficul de droguri de mare risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că începând cu luna august 2017 și până în prezent, mai mulţi suspecţi au introdus în penitenciarele Mioveni şi Giugiu cantităţi de heroină, care erau ulterior porţionate şi distribuite consumatorilor privaţi de libertate.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 39 de comprimate de metadonă, telefoane mobile şi ustensile susceptibile a fi folosite la consumul de droguri.

La sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti vor fi aduse, în verea audierii, un număr de 20 persoane.

La activitaţi participă luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Acțiunea beneficiază de sprijinul personalului din cadrul Administrației Națională a Penitenciarelor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.