Priviți! Imagini ca-n filme. Munți de bani, găsiți în casa unui traficant de droguri din București!

Milioane de lei ascunși în cutii de pantofi, valize și chiar, la propriu, la saltea! Nu este o glumă și nici nu vorbim despre economiile de o viață ale cuiva care nu are încredere în bănci, ci despre captura făcută de polițiști în casa unui bărbat bănuit că furniza droguri în cluburi exclusiviste din Bucureșt, relatează Digi24.ro.

Suspectul a fost prins în flagrant delict acum trei nopți în zona de nord a Capitalei, în timp ce mergea la o livrare cu câteva doze de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy și 200 de grame de canabis.

Procurorii DIICOT au găsit apoi, acasă la traficant, munți de bani ascunși în lenjeria de pat, în mai multe valize și chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea și o mașină de numărat bani pentru a ține socoteala încasărilor.

Valiză cu bani și mașină de numărat bani găsite în casa unui traficant de droguri Foto: DIICOT
În total, 1,7 milioane de lei și puțin peste patru mii de euro au descoperit polițiștii. În casă, traficantul mai avea aproape patru mii de pastile de ecstasy.

Dealerul a fost arestat pentru 30 de zile, iar muntele de bani a fost confiscat de polițiști și procurori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.