“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
INTERNATIONALNOUTATISTIRI

INCEPE TEROAREA: O româncă A FOST VIOLATA de imigrantii musulmani!

refugi
ROMANCA VIOLATA DE IMIGRANTII MUSULMANI

O româncă din Austria se află printre victimele unor violuri care s-au produs în piața centrală a orașului Innsbruck la petrecerea de Revelion, informează Mișcarea de Rezistență. Deși inițial doar șase femei au depus plângere la poliție și au acuzat că au fost agresate în noaptea de Revelion, între timp numărul a crescut alarmant.

Un comunicat emis de poliția Innsbruck informează că un grup de 5-6 bărbați de origine musulmana au agresat sexual trei tinere din Innsbruck, trei din Germania și câte o persoană din Italia, România și Elveția.

“Este vorba despre un grup de 5-6 bărbați musulmani care au agresat sexual mai multe femei în piața centrală din Innsbruck. Considerăm că avem de-a face cu un singur grup, fiindcă descrierile făcute de victime se aseamănă foarte mult”, se arată în comunicat.

“Este vorba despre încă trei tinere din Innsbruck, trei din Germania și câte o persoană din Italia, România și Elveția. Ele acuză că au fost încercuite de bărbați necunoscuți, care au început să le împingă sub pretextul unor dansuri, apoi să le pună mâna în zonele intime”, mai scrie în comunicatul emis de poliție.

VEZI SI: SOCANT! Fata VIOLATA de trei REFUGIATI MUSULMANI in WC-ul garii!

Wolfgang Ostheimer, reprezentant al poliției declară că victimele susțin că persoanele care le-au agresat nu sunt de orgine austriacă.

“Ancheta a fost îngreunată de faptul că victimele au raportat târziu cele întâmplate. Pe de altă parte, femeile din Germania, Italia și România nu au oferit niciun fel de elemente concrete privind făptașii. Între timp, o femeie din Germania, care a depus plângere în cursul zilei de luni, ne-a descris unul dintre bărbați.

Este vorba despre o persoană de culoare care vorbea arabă și avea o înălțime de 175-180 de cm, cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani.

VEZI SI: ALERTA MAXIMA! IMIGRANTII MUSULMANI VOR FI ADUȘI în Delta Dunării

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. se realizeaza astfel " programul " de metisare de care vorbea "corcitura " de frantuz , SARCOZY NICOLAS fostul presedinte al Frantei care spunea ca populatia Europei trebuie s se "metiseze " , sa fie un amestec intre rasa europeana si cea afro-asiatica…de..asta o fi fost si scopul pentru care Merkel i-a invitat pe musulmani..(cand era vorba de tiganii din Romania lumea era isterizata -iata ca va violeaza refugiatii dnei Merkel..trebuie sa ii multumiti )

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.