“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

Imaginile care au impresionat azi toata tara… Acest pompier din Pitesti merge cu misiunea pana la capat si a facut respiratie GURA LA GURA sa salveze si acest CAINE prins in incendiu

pompier caine

Un barbat este in coma si 50 de oameni au fost evacuati din locuinte, in urma unui incendiu violent izbucnit la parterul unui bloc din pitesti.

Mai multe echipaje de interventie au fost mobilizate la fata locului, pentru a stinge flacarile si a acorda ingrijiri medicale persoanelor intoxicate cu fum.

In haosul creat, un pompier cu sange rece a reusit sa salveze si cainele proprietarilor apartamentului de unde a pornit focul.
Flacarile au izbucnit intr-o locuinta aflata la parter, unde se aflau in acel moment un barbat de 51 de ani si cainele sau. Omul este grav ranit.

Vecinii au simtit imediat fumul inecacios si au iesit in fata blocului, dar multi dintre ei n-au reusit sa coboare scarile, pentru ca nu mai puteau respira.

Un politist local care sta chiar in blocul afectat de incendiu si-a riscat viata ca sa isi scoata vecinii in siguranta din apartamentele invadate de fum. Unul dintre ei a avut nevoie de ingrijiri medicale.

4 ambulante si 3 masini de pompieri au intervenit la fata locului.

Un pompier cu suflet mare a reusit sa salveze si cainele care traia in apartamentul de unde a izbucnit incendiul. Barbatul a efectuat o manevra uluitoare: i-a facut respiratie gura la gura animalului.

In cele din urma, cainele a fost dus cu o masina de pompieri la o clinica veterinara. Oamenii au fost evacuati si asteapta acum ca pompierii sa le spuna daca pot reveni in siguranta in casele lor.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.