Imaginile care au impresionat azi toata tara… Acest pompier din Pitesti merge cu misiunea pana la capat si a facut respiratie GURA LA GURA sa salveze si acest CAINE prins in incendiu

Un barbat este in coma si 50 de oameni au fost evacuati din locuinte, in urma unui incendiu violent izbucnit la parterul unui bloc din pitesti.

Mai multe echipaje de interventie au fost mobilizate la fata locului, pentru a stinge flacarile si a acorda ingrijiri medicale persoanelor intoxicate cu fum.

In haosul creat, un pompier cu sange rece a reusit sa salveze si cainele proprietarilor apartamentului de unde a pornit focul.
Flacarile au izbucnit intr-o locuinta aflata la parter, unde se aflau in acel moment un barbat de 51 de ani si cainele sau. Omul este grav ranit.

Vecinii au simtit imediat fumul inecacios si au iesit in fata blocului, dar multi dintre ei n-au reusit sa coboare scarile, pentru ca nu mai puteau respira.

Un politist local care sta chiar in blocul afectat de incendiu si-a riscat viata ca sa isi scoata vecinii in siguranta din apartamentele invadate de fum. Unul dintre ei a avut nevoie de ingrijiri medicale.

4 ambulante si 3 masini de pompieri au intervenit la fata locului.

Un pompier cu suflet mare a reusit sa salveze si cainele care traia in apartamentul de unde a izbucnit incendiul. Barbatul a efectuat o manevra uluitoare: i-a facut respiratie gura la gura animalului.

In cele din urma, cainele a fost dus cu o masina de pompieri la o clinica veterinara. Oamenii au fost evacuati si asteapta acum ca pompierii sa le spuna daca pot reveni in siguranta in casele lor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *