IMAGINI SCANDALOASE | Poliţist filmat cum o bate crunt pe fosta soacră a iubitei

De 2 luni nu a păţit nimic, iar acum vrea brusc la pensie

Inicident scandalos, anchetat de poliţiştii arădeni care îşi verifică un coleg, acuzat că a urmărit-o şi a bătut-o pe fosta soacră a actualei sale iubite.

S-a întâmplat la mijlocul lunii martie, când victima a mers să îşi facă cumpărăturile în Piața Ioan Rusu Șirianu din Arad.

Poliţistul,, îmbrăcat în civil, a aşteptat-o, aproximativ 10 minute, să iasă din piaţă, apoi s-a năpustit asupra ei.

A lovit-o cu pumnul în piept, atât de puternic, încât femeia de 73 de ani a căzut la pământ.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile pot fi văzute AICI.

Citiți și:  O Judecătoare Confirmă: Separarea Copilului de Familie Devine Normă

Interesant este că, deşi femeia a depus plângere la Poliţie, împotriva agentului bătăuş nu a fost luată nicio măsură.

„În ziua de 4 mai a acestui an, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată în Piața Catedralei din municipiu. Din cercetări a reieșit că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un polițist al IPJ Arad. Conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea prealabilă a polițistului în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun. Totodată, anterior sesizării instituției noastre, victima a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz. Instituția noastră se disociază de asemenea comportamente ale polițiștilor, fiecare abatere urmând a fi sancționată”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Specialarad.ro.

Citiți și:  VIDEO IREAL! Babă de 75 de ani CONDAMNATĂ după ce ademenea bărbați în camere de hotel pe care mai apoi îi jefuia!

Fiul femeii de 73 de ani a fost căsătorit cu actuala iubită a poliţistului agresor, iar cei doi au doi copii care au rămas în custodia tatălui.

Se pare că acesta este şi motivul pentru care poliţistul a agresat-o pe bătrână. El i-a reproşat acesteia că nu o lasă pe partenera lui să îşi viziteze copii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *