“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
JUSTITIESOCIETATE

IMAGINI SCANDALOASE | Poliţist filmat cum o bate crunt pe fosta soacră a iubitei

politist agresor

De 2 luni nu a păţit nimic, iar acum vrea brusc la pensie

Inicident scandalos, anchetat de poliţiştii arădeni care îşi verifică un coleg, acuzat că a urmărit-o şi a bătut-o pe fosta soacră a actualei sale iubite.

S-a întâmplat la mijlocul lunii martie, când victima a mers să îşi facă cumpărăturile în Piața Ioan Rusu Șirianu din Arad.

Poliţistul,, îmbrăcat în civil, a aşteptat-o, aproximativ 10 minute, să iasă din piaţă, apoi s-a năpustit asupra ei.

A lovit-o cu pumnul în piept, atât de puternic, încât femeia de 73 de ani a căzut la pământ.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere din zonă, iar imaginile pot fi văzute AICI.

Interesant este că, deşi femeia a depus plângere la Poliţie, împotriva agentului bătăuş nu a fost luată nicio măsură.

„În ziua de 4 mai a acestui an, IPJ Arad a fost sesizat despre faptul că o septuagenară din Arad ar fi fost agresată în Piața Catedralei din municipiu. Din cercetări a reieșit că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un polițist al IPJ Arad. Conducerea IPJ Arad a dispus cercetarea prealabilă a polițistului în cauză, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale care se impun. Totodată, anterior sesizării instituției noastre, victima a depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz. Instituția noastră se disociază de asemenea comportamente ale polițiștilor, fiecare abatere urmând a fi sancționată”, a declarat Claudia Iuga, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru Specialarad.ro.

Fiul femeii de 73 de ani a fost căsătorit cu actuala iubită a poliţistului agresor, iar cei doi au doi copii care au rămas în custodia tatălui.

Se pare că acesta este şi motivul pentru care poliţistul a agresat-o pe bătrână. El i-a reproşat acesteia că nu o lasă pe partenera lui să îşi viziteze copii.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.