fbpx
SOCIETATE

VIDEO – Patru dintre “SMARDOII” implicați în BĂTAIA cu polițiștii și jandarmii, de pe plajă, au fost săltați și băgați la beci!

#cocalarii de pe plaja din Costinești s-au transformat în mielușei:

Scandalagii Costinesti

Patru ghertoii dintre cei implicați în scandalul de pe plajă, de la Costinești, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie propuși spre arestare. Chiar dacă toți martorii au relatat cum s-au petrecut lucrurile, dând vina pe turiști, aceștia au precizat, pentru Focus Press, că ei sunt cei care sunt victime. Până una – alta, au fost reținuți pentru 24 de ore.

”Ca urmare a sesizării din data de 15 august a.c., cu privire la doi bărbați, care ar fi fost agresați fizic de mai multe persoane, în stațiunea Costinești, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:

La data de 16 august a.c., polițiști din cadrul Poliție stațiunii Costinești au reținut, pentru 24 de ore, 4 bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Persoanele în cauză urmează a fi conduse și încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 17 august a.c., vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu propunere legală”, potrivit reprezentanților IPJ Constanța.

Vezi – ȚARA MANELIȘTILOR. Bătaie pe plajă între “smardoi” -„Valori” înfierbântate, „răcorite” și încătușate de jandarmi și polițiști

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.