Ideologul lui Putin cere Kremlinului RAZBUNARE pentru moartea fiicei sale, pe frontul din Ucraina

Filosoful rus Aleksandr Dughin, supranumit „ideologul lui Putin” și susţinător al ideii că Rusia trebuie să absoarbă Ucraina, a făcut luni primele sale declaraţii despre asasinarea fiicei sale în atentatul cu mașină-capcană şi a învinovăţit Ucraina pentru moartea ei, subliniind că ”şi-a jertfit viaţa ca o fecioară sacrificată pe altar”, relatează CNN, potrivit News.ro.

Dughina şi-a găsit sfârşitul în urma unei explozii ”în faţa ochilor” tatălui său în timp ce ”se întorcea de la festivalul Tradiţiei de lângă Moscova”, a dezvăluit tatăl ei într-o declaraţie prin intermediul canalului de Telegram al prietenului său Konstantin Malofeev.

”Era o fată ortodoxă frumoasă, o patriotă, o corespondentă din domeniul militar, o expertă pe canale centrale şi o filosoafă. Discursurile şi reportajele ei au fost întotdeauna profunde, întemeiate şi reţinute. Ea nu a cerut niciodată violenţă şi război. Era o stea în devenire la începutul călătoriei. Duşmanii Rusiei au ucis-o pe furiş”, a declarat Dughin.

El a cerut victoria Rusiei în urma morţii tinerei.

”Dar noi, oamenii noştri, nu putem fi zdrobiţi nici măcar de asemenea lovituri insuportabile”, a mai subliniat el. ”Inimile noastre tânjesc după mai mult decât doar răzbunare. Este un câştig prea mic, nu este specific Rusiei. Avem nevoie doar de Victoria noastră. Fiica mea şi-a jertfit viaţa ca o fecioară sacrificată pe altar. Aşadar, câştigaţi, vă rog!”, a afirmat Dughin, făcând apel la victoria forţelor ruse împotriva inamicilor.

Marţi va avea loc o slujbă de pomenire pentru Dughina, a adăugat ideologul rus.

Ucraina a negat, duminică, cu hotărâre orice implicare în explozia maşinii.

Daria Dughina a fost ucisă în maşina în care se afla, la periferia Moscovei. Explozia s-a produs sâmbătă seara la ora locală 21:00 (18:00 GMT). Maşina aparţinea tatălui femeii şi că probabil că el era ţinta atacului. Tatăl şi fiica participaseră la un festival în afara Moscovei, iar Dughin s-a hotărât în ultimul moment să ia altă maşină.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *