GENERAL

Adevărul despre ASASINATUL care a zguduit Rusia. Informatii explozive

masina dari dughina 1280x720 1

Informație explozivă despre asasinarea Dariei Dughina. Se pare că ținta atacatorilor nu ar fi fost tatăl său, Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin. Care ar putea fi adevărul și cine sunt autorii asasinatului?

Informație explozivă despre asasinarea Dariei Dughina. Istoricul Armand Goşu a vorbit despre întreaga operațiune, dar și despre anumite probe care trebuie luate în calcul.

Într-un interviu acordat la Prima TV, la emisiunea Insider Politic, istoricul susține că nu Aleksandr Dughin, ideologul lui Putin și totodată tatăl Dariei Dughina ar fi fost vizat de asasinat.

Mai exact, acesta susține că toate probleme spun că Daria Dughina ar fi fost ținta. Aceste afirmații sunt susținute de faptul că bomba a fost pusă sub scaunul șoferului, iar ideologul lui Putin nu conduce, ci doar fiica sa. Totodată, faptul că Natalia Vovk ar fi implicată confirmă faptul că aceasta și-ar fi centrat atenția pe fiica lui Dughin.

„Eu nu sunt convins că trebuia să fie victima Aleksandr Dughin. Mai degrabă, din cum s-au desfăşurat lucrurile zilele trecute, cred ea era destinată să fie victimă. A fost acel schimb de maşini, dar în acelaşi timp bomba a fost pusă sub scaunul şoferului. Dughin nu conduce, doar fiica lui conduce.

Sunt mai multe date care indică inclusiv, să spunem, aproape aberantul scenariu pe care ni l-a livrat după două zile FSB- ul privind-o pe Natalia Vovk, care ar fi spioană ucraineană, care a pus la cale acel atentat, dar care nu a stat într-un bloc cu Dughin, a stat în bloc cu fiica lui Dughin, cu Daria. Deci sunt indicii că mai degrabă Daria trebuia să fie victimă a acestui atentat şi nu el”, a explicat istoricul.

Adevărul despre asasinarea Dariei Dughina
În ceea ce privește autorii asasinatului, Armand Groșu susține că ce s-a întâmplat ar fi mai degrabă o piesă de teatru din partea Rusiei. El susține că FSB a fost implicat, însă preferă să dea vina pe Ucraina.

„În ultimul moment, el a fost luat din maşina fiicei lui, care a mers în faţă, şi mutat într-o altă maşină, deci totul pare a fi o piesă de teatru, cu scenariul scris dinainte, căutându-se nişte emoţii, crearea unor emoţii, ori lucrul ăsta s-a reuşit parţial. Dacă ne uităm doar la presa rusă, vedem că s-a reuşit destul de bine.

În acelaşi timp, pentru presa rusă, dar din afara Rusiei, ea a reuşit să demonteze destul de repede toate scenariile puse la cale şi prezentate, livrate de FSB şi de puterea de la Moscova”, a explicat Armand Goşu.

Istoricul a fost întrebat cine ar fi putut să redacteze un astfel de scenariu. În acest sens, el susține clar că ar fi ”mâna lungă a FSB-ului”. Goșu precizează că și tipul de explozibil folosit în asasinarea tinerei este deseori utilizat de FSB.

Cine ar fi plănuit, de fapt, asasinatul Dariei Dughina?
De asemenea, detonarea explozibilului ar fi avut loc la comandă, fiica lui Dughin fiind monitorizată atent de la distanță. Istoricul susține că pentru ceea ce își dorea FSB să obțină, Alexander Dughin nu e atât de important, ci mai degrabă fiica acestuia.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.