Iata motivul pentru care MILIONARUL din Las Vegas a comis cel mai SÂNGEROS atac armat din istoria Statelor Unite ale Americii

Poliţia care investighează cel mai sângeros atac din istoria recentă a Statelor Unite se află în faţa unei întrebări aparent fără răspuns: ce l-a împins pe milionarul Stephen Paddock, fost contabil cu o viaţă normală, să deschidă focul automat asupra mulţimii din faţa cazinoului Mandalay Bay din Las Vegas, potrivit Daily Mail.

Deși Statul Islamic a revendicat măcelul, autorităţile americane exclud orice pistă legată de terorismul jihadist.

Stephen Paddock nu avea niciun fel de condamnare anterioară, nici măcar pentru parcări ilegale, nicio boală mentală, afiliere politică sau religioasă.

Criminalul era însă obsedat de jocurile de noroc, americanul cheltuind zeci de mii de dolari în cazonourile din Vegas cu doar câteva săptămâni înainte de atacul dement.

Citiți și:  Reacția SUA privind intervenția din Kazahstan a declansat FURIA Rusiei

Criminalul nu avea copii, divorţase de două ori şi se pare că se concentrase în ultima perioadă pe jocurile de noroc, în care a crezut că găseşte o nouă sursă de venit.

Cel puțin 58 de persoane au murit și alte 515 au fost rănite, în urma atacului din Las Vegas, au anunțat surse oficiale din cadrul poliției.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. Cum?….nu la pus Putin?….Rusia nici-un amestec?….Iulian Chifu a aflat?..

  2. Cum?….nu la pus Putin?….Rusia nici-un amestec?….Iulian Chifu a aflat?..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *