“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
VREMEA

Iarna se întoarce în forță: vin ninsorile și frigul

image 2022 12 21 25978290 0 vreme rece ninsoare

Vremea intră într-un proces de răcire, iar precipitațiile pun stăpânire pe România. La munte sunt așteptate ninsori, în timp ce în restul regiunilor va ploua abundent. Conform meteorologilor, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată.

Vineri, 15 decembrie, vremea va intra într-un proces de răcire, astfel în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice pentru această dată. În regiunile sud-sud-vestice nebulozitatea va fi persistentă și local vor fi precipitații, predominant ploi pe parcursul zilei, iar noaptea și sub formă de lapoviță și ninsoare. În vestul și nord-vestul teritoriului vor fi și perioade cu cer degajat, iar în rest cerul va fi mai mult noros și doar izolat vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare.

La munte, local și temporar va ninge. Vântul va prezenta intensificări în Dobrogea, jumătatea estică a Munteniei și în cea mai mare parte a Moldovei, în general cu viteze de 45…55 km/h, dar la intensitate mai redusă, pe parcursul zilei și în regiunile vestice, iar în rest va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -5 și 1 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

În București, vremea va fi închisă și se va răci față de ziua precedentă. Temporar vor fi precipitații, ziua sub formă de ploaie, iar seara și noaptea, cu probabilitate redusă, mai ales lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -1…0 grade.

Se face tot mai frig
Sâmbătă, 16 decembrie, procesul de răcire va continua, astfel în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud și sud-est, se vor înregistra valori termice diurne sub normalul climatologic al perioadei.

Conform meteorologilor, temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 6 grade, iar cele minime în general între -6 și 0 grade. În prima parte a zilei înnorările vor persista și vor fi precipitații slabe mixte, local în Oltenia și pe arii restrânse în Muntenia și în sudul Transilvaniei și al Banatului. În celelalte regiuni, vor fi perioade cu cer variabil, probabilitatea pentru precipitații va fi redusă, dar în zonele joase de relief, mai ales noaptea, pe alocuri va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și în zona montană înaltă.

Și în Capitală, vremea va continua să se răcească, astfel încât temperatura maximă va fi de 2…3 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade. La începutul zilei vor fi înnorări și posibil precipitații slabe mixte, iar spre sfârșitul intervalului probabilitate mare de nebulozitate joasă și ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.