“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATISOCIETATE

Hoții vor să intre în casă peste oameni! Cu un tupeu nemărginit, TIGANII încearcă aproape fiecare ușă dintr-un bloc din Capitală

ate2

Locatarii unui bloc din cartierul bucureștean Drumul Taberei se confruntă cu o situație deosebit de gravă, care i-a speriat cumplit. Hoții vor să intre în casă peste oameni, motiv pentru care, cu un tupeu nemărginit, încearcă aproape fiecare ușă de pe paliere. Deja, polițiștii Secției 25 au fost alertați, iar printre vecinii speriați au fost distribuite pliante care cuprind câteva măsuri de prevenire. Oamenii ”vânați” se gândesc chiar la ce e mai rău dacă dau nas în nas cu bandiții: vor să-și facă singuri dreptate!

În ultima perioadă, foarte mulți locatari din blocul respectiv, aflat, culmea, chiar la bulevardul principal, trăiesc momente înfricoșătoare. Indivizi necunoscuți le încearcă ușile cu intenția de intra în apartamentele respective și a le jefui. Acolo unde yala este un mic obstacol în calea spargerii, infractorii care bântuie nestingheriți prin bloc forțează, cu leviere, încuietorile pe care le distrug. Nici măcar nu se sinchisesc de zgomotele produse și dacă proprietarii sunt acasă sau nu! Genul acesta de tentative de spargeri s-au înmulțit în ultima lună, iar lumea din blocul ”vânat” de bandiți vorbește de zeci de asemenea încercări de a intra în casele oamenilor înspăimântați.

Încuietoare distrusă cu levierul

De exemplu, în urmă cu câteva zile, spărgătorii au forțat ușa unui apartament chiar în momentul în care cineva era în interiorul acestuia. Alertată de zgomotele dubioase de la ușă, femeia a crezut inițial că soțul ei nu reușește, din cine știe ce motive, să deschidă broasca și a privit prin vizor. Cum silueta care se distingea pe hol era a unui necunoscut, femeia a realizat pericolul, și-a alertat soțul prin telefon și l-a chemat urgent acasă. Simțind probabil că a fost reperat, hoțul a fugit lăsând în urmă o yală stricată care a fost ”periată” de criminalișții Secției 25.

Oamenii sunt dispuși să se lupte cu hoții care vor să intre casă peste ei

Câteva dintre victime s-au dus deja la Secția 25 și au reclamat încercările infractorilor de a-i jefui chiar și cu ei în casă. Alții se pregătesc să ia drumul poliției pentru a cere protecția patrulelor de ordine publică. Oamenii au ajuns chiar să se teamă să ducă gunoiul la ghena de pe etaj fără să închidă ușa în urma lor cu cheia. ”O să ajungem să ne trezim cu ei în casă când venim de la ghenă. Poliția trebuie să facă ceva. Ne-au trimis câteva pliante pe care le-am distribuit în bloc și ne-au garantat că blocul e supravegheat. Oricum, suntem dispuși să ne facem singuri dreptate dacă hoții nu se potolesc”, ne-a spus unul dintre vecinii a cărui ușă a fost forțată de infractori chiar când familia sa era în casă. Până una alta, locatarii blocului ”vânat” de spărgători pregătesc o plângere colectivă care va fi depusă la secția 25 de Poliție.

ate1

Lipsa iluminatului stradal atrage infractorii

În cazul unor infracțiuni flagrante la care ar putea fi martori, oamenii sunt sfătuiți de polițiștii Secției 25 să sune fie la 112 – dar să fie foarte atenți că abuzul se pedepsește -, fie la numărul de telefon 021.4441906. Probabil că infractorii care au vizat respectivul bloc sunt atrași și de faptul că imobilul este scăldat în întuneric. Iluminatul stradal lipsește aproape cu desăvârșire și, o dată cu lăsarea serii, hoții pot ataca fără să poată fi identificați măcar de la etaj de eventualii martori.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.