Guvernele nu pot explica de ce vaccinații sunt mai predispuși să se infecteze cu COVID și să moară

Ei pot oferi doar argumente agitând mâinile fără date reale care să le susțină.

Steve Kirsch – Executive Director, Vaccine Safety Research Foundation (vacsafety.org):

ICYMI, iată o diagramă dintr-o postare recentă a bunului meu prieten Mathew Crawford. Practic arată că, cu cât vaccinezi mai mult, cu atât înregistrezi mai multe cazuri și decese.

Criticii ar argumenta: „Este confuzie! mai mulți bătrâni sunt vaccinați.” Dar aceiași critici nu ne pot demonstra că acest lucru este fals. Ei pot doar argumenta „agitând cu mâna” că trebuie să fie greșit. Nu prea convingător.

Dar, pentru a fi corect, nu putem cita acest lucru ca dovadă definitivă a faptului că vaccinurile sunt nesigure.

Guvernele nu vor publica datele pentru a arăta că vaccinurile sunt sigure. Mă întreb de ce?

De fapt, suntem de acord cu criticii că este confuz, dar iată de ce: guvernele nu publică defectele public, așa că nu putem face nimic mai bine decât asta. Dacă vaccinurile sunt atât de sigure, de ce nu publică datele pentru a demonstra acest lucru?

Este doar o întâmplare? Nu cred. Urmărește acest videoclip începând cu ora 7:00. Linia merge pe o cale greșită. Cu cât vaccinezi mai mult, cu atât devine mai rău.

Desigur, „noi” știm cu toții de ce este:

  • Vaccinul îți scade sistemul imunitar imediat după vaccinare și pentru o perioadă necunoscută după aceea. Poate fi permanent.
  • Vaccinurile vă pot ucide din cauza cheagurilor de sânge și a inflamației.
  • Vaccinul pare să vă faciliteze infectarea după o perioadă scurtă de lună de miere, adică eficacitatea vaccinului (VE) devine negativă. Vedem acest lucru în datele din Marea Britanie, de exemplu.

Cu toate acestea, autoritățile noastre sanitare nu vor înțelege niciodată acest lucru, deoarece i-ar discredita. Așa că trebuie să continue să cânte aceeași melodie: „Sigur și eficient”. – traducere: ortodoxinfo

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *