Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICNATIONALPOLITICASTIRI

Gunoiul PSD-ist afirmă că a văzut ”Preţuri reduse şi cu 35 – 50%” în magazine. Ați văzut și voi ce-a văzut Ciolacu?

Prietenul lui Omar Hayssam are halucinații:

marcel ciolacu reduce preturile la alimente

Premierul Marcel Ciolacu a susținut, joi, că a văzut preţuri reduse şi cu 35 – 50% la alimentele de bază în unele magazine.

”Mă bucurăm faptul că marile lanţuri de magazine au început să aplice, din 1 august, reducerea preţurilor la alimentele de bază. Este o soluţie vitală pentru protejarea puterii de cumpărare a românilor şi am văzut deja preţuri reduse şi cu 35 – 50% la unele produse”, a afirmat, joi, premierul Marcel Ciolacu în debutul şedinţei de Guvern.

Acesta crede că ”această măsură începe deja să ajute concret milioane de oameni, şi, mai ales, această măsură va duce rapid inflaţia la o singură cifră”.

”Sper chiar de luna viitoare”, a adăugat premierul.

La 1 august 1 august, a intrat în vigoare ordonanţa de plafonare a adaosului comercial, iar anumite alimente, precum pâinea, laptele, fructele, legumele şi carnea ar trebuie să se ieftinească.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.