“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Gata, Saadia preia România!

CAP Saadia Zahidi

Saadia Zahidi, artizana programului economic de la Davos
Este o săptămână de foc pentru România! Cinci zile de răscruce în care eșuatul stat al lui Klaus Werner Iohannis riscă din nou ca soarta să îi fie pecetluită pe ”un șervețel”, departe de plaiurile mioritice… Și fără ca măcar mai-marii țării să fie prezenți. Cu toate că, la ce debilă clasă politică avem în fruntea României zilelor noastre, chiar nu am mai avea așteptări că demnitarii noștri ar fi putut bate cu pumnul în masă în apărarea intereselor geostrategice ale ”Coloniei România”.

Și chiar dacă ar fi dat cu ecusonul în masă, ca sindicalisto – pălincarul cu studii terminate la 37 de ani la Bruxelles, la ce bun…? Din moment ce ”zarurile” privind ”jocul operativ” care urmează a se desfășura pe teritoriul României au fost deja aruncate. Astfel că, în timp ce până și Bulgaria se bate eroic pentru a nu își compromite total bruma de industrie ce i-a mai rămas, de la București deja s-a plecat capul pentru mai ”buna înghițire” a ”Planului Saadiei Zahidi”. Economista favorită a progresiștilor radicalizați urmând a prezenta, în aceste zile, cum prioritatea absolută a ”relansării” economiei va fi ”minimalizarea” impactului acesteia asupra mediului…

Klaus al II-lea: Noul stăpân al COLONIEI ROMÂNIA!
Astfel titram ”lovitura” din 18 decembrie. Atunci când avertizam că, ”însă cum COLONIA este o miză nu doar geostrategică, dar și una încă bună de muls financiar, acesteia i s-a repartizat deja o viitoare conducere și mai soroșistă decât cea iohannistă. Astfel că în timp ce principalii parteneri strategici continuă să se mulțumească pe termen scurt cu slugărnicia generalului Ciucă, aripa soroșistă a bicefalei conduceri externe a României deja a aruncat zarurile pe masa de joc unde se decide soarta țării pentru cel puțin următorii zece ani”.

Dezvăluind totodată că numele ”noului stăpân al Coloniei” este cel al fondatorului și președintelui executiv al Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab. Influența deja ”hegemonică” a acestuia la nivel european fiind dovedită cel mai bine de dezvăluirea pe care o făceam cu privire la faptul că ”noua speranță” a curentului suveranist european este la rândul său ”soroșizată” până în măduva oaselor. Imediat după victoria aparent spectaculoasă la alegerile din Italia, Giorgia Meloni era prelucrată informativ în mica localitate Livigno, de la granița cu Elveția. Acolo unde a fost convocată personal de către ”profesorul Klaus Schwab”…

Cel care, pe 12 decembrie, o ”cipa” și pe o altă soroșistă lideră de țară, dar de această dată la vedere… Printr-un comunicat transmis de la Chișinău și prin care se informa oficial că ” președintele Republicii Moldova, Maia Sandu s-a întâlnit la Geneva cu fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial, profesorul Klaus Schwab. Interlocutorii au discutat despre situația din Republica Moldova și despre cooperarea necesară pentru a accelera agenda de dezvoltare a țării noastre.

Șefa statului a menționat că, din cauza războiului Rusiei în Ucraina, țara noastră se confruntă cu mai multe crize, cea mai acută fiind criza energetică, determinată de creșterea prețurilor la energie și de limitarea accesului la resurse. Președinta Maia Sandu a mai subliniat că autoritățile sunt angajate într-un amplu proces de reforme, pentru a curăța Justiția, a îmbunătăți legislația și a asigura un mediu prietenos, care să atragă mai mulți investitori”.

Se scumpește viața!
Iar presiunile exercitate de veritabilul ”deep state” dezvoltat în jurul imperiului global soroșist de ”predare” a României către ”noul stăpân” Klaus Schwab deja prinde contur mai repede decât își închipuiau ”impotenții bărbați de stat” de la București. Lipsa totală de reacție a demnitarilor statului român nefăcând decât să faciliteze operațiunea de predare dacă nu a întregii Românii, cel puțin a economiei țării noastre.

Un prim pas spre ”procedurizarea” economiei românești urmând a avea loc chiar zilele acestea, între 16 și 20 ianuarie, la Davos. Acolo unde atotinfluentul Forum Economic Mondial condus de Klaus Schwab organizează controversata sa reuniune anuală, la care participă ”elita” politică, economică și academică din întreaga lume.

În acest an fiind vorba despre o adevărată demonstrație de forță post – pandemie, ”crema” progresistă reunind, pe bază de invitație nominală, pe toți cei care contează cu adevărat la masa de joc geo – globală. Prezența României fiind, ca de fiecare dată în ultimii ani, una ”sublimă” în declarații, dar lipsind cu desăvârșire la Davos. Acolo unde se va face marele anunț că ”se scumpește viața”! Klaus Schwab urmând a anunța că, în urma unui sondaj realizat de către experții Forumului Economic Mondial printre peste 1.200 de ”factori decidenți” din întreaga lume a fost trasă principala concluzie care urmează a fi analizată între 16 și 20 ianuarie. Și anume aceea despre ”conflictele și tensiunile geo – economice care au declanșat o serie de riscuri planetare profund interconectate”. În deja impusul stil pompieristic globalist, Klaus Schwab urmând a anunța că ” aceste riscuri includ presiuni asupra aprovizionării cu energie și alimente, care ar putea persista în următorii doi ani și creșteri puternice ale costului vieții și serviciului datoriei. Forumul Economic Mondial va face un apel către liderii lumii pentru o acțiune concertată și decisivă, mai ales având în vedere că fereastra de acțiune se reduce rapid”.

Tot la Davos urmând a fi lansat și avertismentul cu privire la faptul că, dacă ”actualele guverne” nu vor reuși să gestioneze criza aflată în plină desfășurare, atunci ”riscă să creeze tensiuni sociale fără precedent, deoarece investițiile în sănătate, educație și dezvoltare economică dispar, ceea ce erodează și mai mult coeziunea socială”.

Planul Zahidi
Și uite cum, în acest deja anunțat ”context de crize multiple și mutații geopolitice”, ”tătuca” progesismului mondial, Klaus Schwab a decis că …” suntem blocați într-un mod de gândire de criză”. Astfel că a 53-a ediție a Forumului Economic Mondial – WEF de la Davos ”, desfășurat sub lozinca soroșistă ”Cooperare într-o Lume Fragmentată” ar trebui să ajute tocmai la schimbarea acestui mod de gândire”.

La Davos urmând a participa nu mai puțin de 52 de șefi de stat și de guvern, 56 de miniștri de Finanțe, 19 guvernatori de bănci centrale, 35 de miniștri de Externe, 30 de miniștri ai Comerțului, 39 de șefi ai organizațiilor internaționale, precum și președinții FMI și OMC!

Aceștia fiind și cei care vor gira, fie și tacit, implementarea programului economic care urmează a fi prezentat de către ”pupila” lui Klaus Schwab, economista Forumului Economic Mondial, Saadia Zahidi. Cea care a anunțat că ”una dintre temele centrale de discuție de la Davos va gravita în jurul ideii de regândire a creșterii economice și investițiilor, pentru ca acestea să fie compatibile cu protejarea mediului, un obiectiv al reuniunii fiind configurarea unei agende globale în acest sens”.

Suntem pe prima pagină…
”Agendă globală” pe care obedienta Românie va fi înscrisă direct pe prima pagină… Pentru că în timp ce tot mai multe state europene deja ”fac valuri” că nu vor accepta ”Planul Zahidi” fără a se lupta până la capăt pentru păstrarea în funcționare a oricărei surse de energie care poate evita barem colapsul industrial, dacă nu relansarea economică, decidenții de la București fac ce știu ei mai bine… Tac! Cu privirile feciorelnice în pământ… Așa după cum lesne se va putea observa și la Davos… Acolo unde niciun decident român nu va îndrăzni să spună adevărul că economia românească nu are cum să fie relansată prin închiderea tuturor centralelor și a minelor aferente, ca să dăm un singur exemplu. Astfel că ”experimentul Saaidiei Zahidi” va începe prin implementarea sa în România și alte state occidentale, precum Italia ”suveranistei” soroșizate de Klaus Schwab, Giorgia Meloni.

Și uite cum, din teama politică deja patologică de a nu deranja cumva ”stăpânii” – mai ales în preajma ”marii rupturi” inerente înaintea alegerilor succesive din 2024 – liderii de la București vor încuviința predarea României economistei globaliste Saadia Zahidi.

La fel după cum șefii serviciilor secrete nu au îndrăznit nici măcar să insemineze contrainformativ rapoartele privind adevăratul investitor strategic al Termocentralei Mintia, singura care va mai funcționa în România după implementarea ”Programului Zahidi”… Și al cărui nume este format tot din trei inițiale, ca și serviciile noastre…

Ziarul National

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.