“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Gata, s-a terminat! Informație de ultimă oră despre Liviu Dragnea! Decizia e definitivă

dragnea2 1024x682 1

După Liviu Dragnea a cerut să nu-i mai fie asociată imaginea cu partidul Alianța Pentru Patrie, fondat de fostul său camarad din politică Codrin Ștefănescu, formațiunea politică a transmis un nou comunicat. Decizia în acest caz, potrivit reprezentanților partidului, este definitivă și irevocabilă.

Formațiunea politică Alianța Pentru Patrie (APP) a transmis într-un comunicat că, în urma ședinței de astăzi, 31 august 2022, se disociază în mod public, definitiv și irevocabil de Liviu Dragnea.

Membrii APP vor fi excluși dacă nu respectă decizia
De asemenea, din acest moment toate toate materialele de propagandă legate de persoana, imaginea și numele lui Liviu Dragnea, sunt declarate neautorizate în cadrul APP și nu vor mai putea fi folosite în nicio organizație a partidului, se mai arată în documentul citat.

În cazul în care nu sunt respectate aceste decizii, reprezentanții formațiunii transmit că membrii de partid, indiferent de funcția interimară deținută, vor fi excluși din partid, prin decizie centrală sau locală.

„Persoanele numite interimar în diferite funcții din cadrul organizațiilor partidului care îndrăznesc să împiedice desfășurarea activității organizatorice prin nepredarea documentelor de evidență a membrilor de partid, cât și actele financiar contabile, vor întâmpina plângeri penale oficiale, din partea avocaților APP.”, se mai precizează în comunicat.

Amintim că, săptămâna trecută Liviu Dragnea a cerut conducerii Alianței Pentru Patrie (APP) să nu-i mai asocieze imaginea cu numele partidului, certându-se cu fondatorul formațiunii, Codrin Ștefănescu, unul dintre puținii colegi din PSD care i-a stat alături inclusiv în perioada în care a stat la închisoare.

Acuzații lansate de fondatorul APP
De precizat că, deși APP s-a folosit de imaginea lui Liviu Dragnea, politicianul nu a fost niciodată membru al partidului din cauza restricțiilor juridice ca urmare a condamnării sale.

Fondatorul formațiunii, Codrin Ștefănescu, îl acuza recent pe fostul lider PSD că nu s-a implicat deloc în partid în ultimul an de când a ieșit din pușcărie.

„Am înființat „Alianța pentru Patrie” înainte de ieșirea lui Dragnea din închisoare, dar l-am anunțat public odată cu eliberarea acestuia pentru a ne folosi de notorietatea sa. APP este o mișcare naționalistă care sprijină românii din toate domeniile, în special acelea care nu sunt reprezentate de alte formațiuni politice din țară, iar Dragnea a fost de acord cu asta.

În 11 luni, Dragnea nu s-a implicat absolut deloc în partid și am simțit că ceva nu este în regulă”, transmitea Codrin Ștefănescu în podcastul EVZ Play de luni, 29 august, în compania jurnaliștilor Robert Turcescu și Dan Andronic.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.