“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

FURIOSI pe miscarile lui Dragnea, cei de la ANTENA 3 dau in vileag PSD-ul: „Sunt reglari de conturi cu mize uriase” – SE RUPE LANTUL DE “IUBIRE”

dragnea psd

Realizatorii postului Antena 3 sunt extrem de nemultumiti de ultimele decizii ale lui Liviu Dragnea, cele privind respingerea gratierii coruptilor, de care ar fi beneficiat si Dan Voiculescu, si schimbarea lui Serban Nicolae de la sefia Comisiei Juridice a Senatului. Radu Tudor a decis sa spuna ce se intampla acum in PSD.

Tudor afirma ca in PSD sunt tensiuni foarte mari, care ascund niste reglari de conturi cu mize uriase:

„1. Liviu Dragnea este nemultumit de lipsa de respect fata de autoritatea sa in partid si a dorit un semnal de forta prin sanctionare lui Serban Nicolae.

2. Sunt informatii din partid care dau ca sigura o remaniere guvernamentala in maxim 60 de zile, fiind vizati 3-4 ministri si secretari de stat. Lista neagra se afla in mapa lui Liviu Dragnea.

3. Este posibil care in septembrie sa existe si o rearanjare de forte in Parlament, fidelii lui Dragnea urmand sa fie promovati in functii cheie in comisii, grupurile parlamentare si conducerea Camerei Deputatilor si Senatului.

4. Decizia CCR privind imposibilitatea ca Liviu Dragnea sa fie premier si al doilea dosar de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ii determina pe unii lideri PSD din esalonul 2 sa-si faca deja planuri pentru sefia PSD, in cazul in care Dragnea va fi executat de justitie, iar pozitia de prim ministru va fi mereu a unui alt lider PSD decat Dragnea.

5. Daca Dragnea se misca rapid si isi executa potentialii adversari, el mai poate controla partidul cu ajutorul presedintelui executiv Nicolae Badalau. Filiera Dragnea-Badalau are acum putere discretionara, dar este asteptata la cotitura de alti lideri centrali si locali, care se simt deranjati de autoritarismul si aranjamentele in zona guvernamentala fara consultarea si aprobarea intregului partid”, a enumerat Radu Tudor la Antena 3.

Si realizatoarea Oana Stancu s-a aratat extrem de nemultumita de schimbarea lui Serban Nicolae. „PSD-ul a luat un om al sistemului si a l-a pus intr-o functie cheie, presedinte al Comisiei Juridice”, a declarat realizatoarea Oana Stancu, referindu-se la noul sef al Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc. (Sursa)

VEZI SI:Liviu Dragnea isi bate IAR joc de ROMANI. POSTAREA NESIMTITA a atras MII de comentarii – Vezi aici

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.